OPROŠTAJ OD MILOJEVIĆA PRED PUNOM HALOM: Nema više karata za spektakl u Jerkoviću!
Foto: Starsport©

rasprodato

OPROŠTAJ OD MILOJEVIĆA PRED PUNOM HALOM: Nema više karata za spektakl u Jerkoviću!

Mega je u njegovu čast odlučila da organizuje revijalnu utakmicu, u četvrtak 11. juna od 20.15 u dvorani Mega Factory, u naselju Braće Jerković

Objavljeno:

Košarkaški klub Mega Bemaks saopštio je danas da nema više ulaznica za oproštajnu utakmicu trenera Dejana Milojevića, koji odlazi iz kluba posle 10 godina.Milojević je proveo 10 godina u Megi, od čega osam kao trener. Ostavio je dubok trag u klubu, osvajanjem Kupa Radivoja Korača, plasmanom u tri finala, ali i produkcijom velikog broja kvalitetnih ograča.

Mega je u njegovu čast odlučila da organizuje revijalnu utakmicu, u četvrtak 11. juna od 20.15 u dvorani Mega Factory, u naselju Braće Jerković.

"Za ovu revijalnu utakmicu i oproštaj Dejana Milojevića od Mege vlada zaista veliko interesovanje. Medjutim, zbog ograničenog kapaciteta hale, ali i propisanih mera nadležnih organa usled celokupne zdravstvene situacije, ulaznica više nemamo u opticaju, sve su već podeljene prijateljima kluba", rekao je generalni menadžer Mege Goran Ćakić za klupski sajt.

foto: Beta/Ivica Veselinov

On je dodao da bez ulaznice neće biti moguć ulazak u halu.

Za ekipu DEKI CIAO koju će sa klupe voditi Dejan Milojević, igraće: Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Djordje Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Nikola Janković, Stefan Fundić i Nikola Milojević.

Njima će se suprotstaviti sadašnji sastav Mege na čelu sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem, a sastav će biti pojačan za povremenog reprezentativca Srbije Aleksu Avramovića, koji je za Megu kao gost nastupao tokom 2012. godine.

Milojević je za osam sezona ekipu predvodio na ukupno 345 utakmica i ima pozitivan bilans – 173 pobede. On je 2016. godine doneo prvi trofej klubu osvajanjem Kupa Radivoja Koraća.

Milojević je prepoznatljiv zahvaljujući kvalitetnom radu sa mladim igračima. Do ove godine čak 10 igrača iz Mege draftovano je u NBA, a trenutno sedmorica igrača sa kojima je Milojević saradjivao u Megi igraju u NBA ligi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.