PANATINAIKOS JE NA PRODAJU: Janakopulos objavio cenu, ispljuvao Bertomeua, pa odgovorio ostaje li u Evroligi!
KK Panatinaikos, Foto: Emilija Jovanović

ŠTA OVO ZNAČI?

PANATINAIKOS JE NA PRODAJU: Janakopulos objavio cenu, ispljuvao Bertomeua, pa odgovorio ostaje li u Evroligi!

Da li će tim ostati u takmičenju ili istupiti iz njega?

Objavljeno:

Dimitris Janakopulos, vlasnik Panatinaikosa, najavio je prodaju ovog kluba, pošto se već godinama unazad nalazi u sukobu sa Evroligom i postoji velika verovatnoća da će Zeleni napustiti elitno takmičenje.

- Evroliga je crna kutija. Timovi ne znaju gde prihodi odlaze i kome odlaze. Evroliga je dostigla nultu tačku, a sve zahvaljujući Đordiju Bertomeuu - rekao je Janakopulos i dodao: - Na poslednjoj konferenciji za medije predstavnici Real Madrida su rekli da Evroliga ne može da postoji bez Panatinaikosa. Neka neko to kaže gospodinu Bertomeuu.

Janakopulos
Janakopulos foto: Profimedia

Prvi čovek grčkog velikana ističe da će Liga šampiona ugasiti Evroligu.

- Evroliga je konačno dobila pravog protivnika. Liga šampona je organizacija koja nadolazi i spremna je da ugasi Evroligi. Pre dve godine se to nije činilo tako, ali sada jeste.

Vlasnik Panatinaikosa istakao je da je klub na prodaju.

- Panatinaikos je na prodaju za 25 miliona evra. Napuštam PAO kao šampiona i sa glavom na gore. Završio sam svoje u Panatinaikosa, odluka je definitvna i neopoziva - rekao je Janakopulos i dodao:

- Nisam rekao da PAO neće igrati Evroligu. Situacija će biti dodatno procenjena. Nadam se da ćemo odlučiti da izađemo i priključimo se Ligi šampiona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.