NISAM VIŠE ČLAN PARTIZANA: Otkrio je zašto je napustio Humsku i kakav odnos ima sa Trinkijerijem posle svega!
Foto: ABA liga

iskreno

NISAM VIŠE ČLAN PARTIZANA: Otkrio je zašto je napustio Humsku i kakav odnos ima sa Trinkijerijem posle svega!

- Igrali su momci koji su u tom momentu bili u boljoj formi i to je potuno normalno - rekao je Pejners

Objavljeno:

Došao je kao veliko pojačanje, ali iskusni Žanis Pejners nije opravdao očekivanja, pa je iz Partizana otišao ne ostavivši većeg traga.

Letonac je u razgovoru sa Maxbetsport otkrio kako je došlo do rastanka.

– Nisam više igrač Partizana. Potpisao sam ugovor samo na jednu sezonu, niko u klubu me nije zvao sa bilo kakvim predlogom o novoj saradnji, ali to je očekivano. Razgovarao sam sa Nikolom Lončarom pre dve ili tri nedelje, tada je obavestio igrače koji su napustili Srbiju da postoji šansa da se sezona nastavi i da budemo u pripravnosti, a onda i pre nekoliko dana nam je saopštio da se sezona prekida. Iskreno mislim da je to dobra odluka iako je Partizan imao odličnu sezonu, stvarno smo igrali sjajnu košarku u sistemu trenera Trinkijerija - rekao je Pejners.

foto: Starsport©

Kada je reč o italijanskom stručnjaku, prema njemu gaji veliko poštovvanje i zahvalnsot.

– Što se mene tiče nema nikakve ljutnje, Trinkijerija poštujem i zahvalan sam mu što je imao želju da budem bitan deo Partizana, ali realnost je na kraju bila drugačija. Na početku sezone je često komunicirao sa mnom, pokušavao je da me bodri da prevaziđem krizu. Ipak, na kraju nismo puno pričali jer sam u potpunosti izgubio minutažu. Ne znam da li je bio ljut na mene, ali ja nisam ljut jer sam svestan zbog čega nisam igrao. Da sam bio na Trinkijerijevom mestu opet sebe ne bih ubacivao na parket. Igrali su momci koji su u tom momentu bili u boljoj formi i to je potuno normalno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.