NEDOVIĆ O BUDUĆNOSTI: Ne želim da igram 15 minuta...
Nemanja Nedović, Foto: Starsport©

oglasio se!

NEDOVIĆ O BUDUĆNOSTI: Ne želim da igram 15 minuta...

- Nisam još razgovarao ni sa Miškom (Ražnatovićem, agentom) o bilo kojim opcijama za sledeću sezonu - rekao Nedović

Objavljeno:

Srpski košarkaš Nemanja Nedović raskinuo je ugovor sa Armanijem iz Milana posle dve sezone, tvrdi uvek dobro upućeni novinar i urednik specijalizovanog košarkaškog sajta Sportando Emilijano Кaršija.

Posle dve sezone provedene u Milanu, Nedović će napustiti ekipu Olimpija Milano. Tako bar tvrdi italijanski novinar Emilijano Karčija.

Unazad dva meseca mediji iz Italije najavljivali su ovakav epilog, pošto se Nemanja Nedović nije našao na spisku igrača trenera Milana Etorea Mesine za sledeću sezonu. Za razliku od Nedovića, veteran Vladimir Micov ostaje u Armaniju i naredne godine. To znači da će Nedović raskinuti vernost sa italijanskom ekipom, jer je imao još godinu dana ugovora.

Međutim, sve to je demantovao sam igrač:

Ugovor mi ističe krajem juna, ni sa kim nisam razgovarao. Sešćemo kad dođe vreme i videćemo možemo li da nastavimo zajedno ili odvojeno. Sada će krenuti sva moguća nagađanja, videćemo“, kaže Nedović za Sport klub.

Na pitanje da li bi voleo da ostane u Milanu, srpski bek odgovara:

“Ne bih da igram 15 minuta u proseku u Evroligi, ali ako bi se stvari promenile, zašto da ne? Kažem, ne zna se ništa još, budžeti će sledeće sezone biti manji, očekuju nas velike promene u evropskoj košarci. Nisam još razgovarao ni sa Miškom (Ražnatovićem, agentom) o bilo kojim opcijama za sledeću sezonu.”

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.