BOGDAN NASTRADAO NI KRIV, NI DUŽAN: Besni navijači napali Srbina na Tviteru! Košarkaš u čudu - Pogrešni Bogdanović!
Bogdan Bogdanović i Bojan Bogdanović, Foto: Profimedia

Pogrešni bogdanović

BOGDAN NASTRADAO NI KRIV, NI DUŽAN: Besni navijači napali Srbina na Tviteru! Košarkaš u čudu - Pogrešni Bogdanović!

Malo su pobrkali lončiće

Objavljeno:

Nekada je Nikola Kalinić imao problema zato što su ga navijači mešali sa njegovim imenjakom i prezimenjakom iz Hrvatske Nikolom Kalinićem fudbalerom i napadali preko Tvitera, a sada je istu stvar doživeo i Bogdan Bogdanović.

Doduše, makar su ovog puta, ne baš toliko upućeni pogodili da čovek sa čijim imenom i prezimenom srpski košarkaš deli sličnost makar igra košarku u NBA.

Sada već možete i pretpostaviti da se radi o hrvatskom košarkašu i članu Jute Bojanu Bogdanoviću. Dakle, razlika je u dva slova.

Naime, nakon što je Bojan Bogdanović objavio da ide na operaciju i da neće igrati, ako se ova sezone u NBA bude nastavila posle prekida zbog pandemije koronavirusa, mnogi navijači "džezera" su bili nezadovoljni.

Zato su počeli da napadaju i vređaju na Tviteru, međutim, umesto da te poruke šalju hrvatskom košarkašu, oni su ih zapravo slali našem Bogdanu Bogdanoviću.

- Ej, stanite. Bogdane, šta si dođavola radio tokom karantina pa si obnovio povredu - napisao je jedan navijač na Tviteru, ali ubrzo je dobio odgovor od Bogdana.

- Pogrešni Bogdanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.