KOŠARKAŠKA SEZONA NA BETONU? Đorđević rekao šta misli o tome, a dotakao se i prijateljstva sa Sinišom Mihajlovićem!
Aleksandar Đorđević, Foto: Starsport©

otvoreno

KOŠARKAŠKA SEZONA NA BETONU? Đorđević rekao šta misli o tome, a dotakao se i prijateljstva sa Sinišom Mihajlovićem!

- Mi smo prijatelji više od 30 godina. Zbog sebe i snage svoje porodice, ove godine je uradio nešto važno - rekao je Đorđević

Objavljeno:

Bivši selektor Srbije i trener Virtusa iz Bolonje Aleksandar Đorđević je dao intervju za klupski sajt.

Đorđević je govorio o kvalitetu italijanske košarkaške lige.

- Sve zavisi od italijanskih klubova. Svi pratimo NBA sa strašću, najjaču ligu na svetu, ali kvaliteta ima i u italijanskoj ligi. naročito u protekloj sezoni je bilo. Brojevi su jasni, došlo je do rasta. Interesovanje za italijanskog prvenstvo je takođe poraslo i ono je rezultat rada svih nas. U protekloj godini preduzeti su mnogi koraci i moramo da nastavimo ovako. Nakon mraka dolazi svetlost, moramo biti optimistični kada razmišljamo o budućnosti - rekao je Đorđević, a preneo B92.

Srpski stručnjak je odbio mogućnost da se košarkaške utakmice igraju van dvorana.

- To nije moguće, zbog vrućine i rizika od povreda. Ako igrate napolju, igrate na betonu i rizik od povreda je veliki. Protiv sam takve odluke. Basket je drugačiji, potpuno drugačija vrsta sporta i igra se na podlozi dizajniranoj za taj sport.

Na kraju se dotakao i prijateljsva sa Sinišom Mihajlovićem.

- Mi smo prijatelji više od 30 godina. Zbog sebe i snage svoje porodice, ove godine je uradio nešto važno. Želeo bih da nastavi ovako, njegova hrabrost i snaga bili su nam poznati, ali sada to zna ceo svet. Želim da nastavi ovako, gledajući i sa profesionalnog stanovišta, on radi izvanredne stvari sa Bolonjom - rekao je Đorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.