TITULE SE NE OSVAJAJU DO FEBRUARA I BORBOM U MEDIJIMA: Iz Zvezde poručuju da znaju čiji "rukopis" stoji iza svega!
Iz Crvene zvezde su poručili da su oni najveći gubitnici izbijanja pandemije, Foto: Starsport©

Obratili se s Malog Kalemegdana

TITULE SE NE OSVAJAJU DO FEBRUARA I BORBOM U MEDIJIMA: Iz Zvezde poručuju da znaju čiji "rukopis" stoji iza svega!

Kako je rekao direktor crveno-belih oni su najveći gubitnici izbijanja pandemije koronavirusa

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde posle nedelju dana treninga pod zidinama Kalemegdana se vraćaju u Pionir kako bi nastavili sa pripremema za nastavak sezone koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Kako poručuju s Malog Kalemegdana oni su klub koji je najveći gubitnik u ovoj situaciji koja je nastala zbog izbijanja pandemije.

- Važno je naglasiti da je u trenutku proglašenja pandemije Crvena zveda bila najveći gubitnik jer od samog Kupa koji smo mi nesrećno izgubili u finalu, pa do trenutka proglašenja pandemije, mi smo po svemu viđenom bili u najboljoj formi što se tiče ABA lige. Tempirali smo i gradili našu formu tako da ekipa bude na vrhuncu forme na kraju, kada se odlučuje o šampionima. Titule se ne osvajaju do februara, nego se osvajaju u aprilu i junu i ne osvajaju se borbom u medijima,nego na terenu. Svesni smo rukopisa svih tih vođenih kampanja, ali u ovom trenutku gledamo samo svoje dvorište - rekao je Filip Sunturlić, direktor Crvene zvezde za "Sport klub".

Filip Sunturlić
Filip Sunturlićfoto: Youtube / Printscreen

Iz Zvezde su ponovili stav da se zalažu da se sezona završi na terenu.

- Za nastavak sezone smo se od početka zalagali, da bude rešena na samom terenu, to je sportski način rešavanja. Ovo je sve vanredno i potpuno novo za sve nas. U našoj situaciji, kao ekipa koja je ovaj period iskoristila za motivacionu komunikaciju i imala skroz društveno-odgovorne namere, nismo koristili prostor u medijima za nekakve kampanje. Naš prvi izlet u javnost je bila izjava predsednika Nebojše Čovića u vezi sa mogućim nastavkom sezone. Dali smo opštu ocenu i predlog za koji se Crvena zvezda zalaže, a to je da ovaj region zaslužuje dva predstavnika u Evroligi. Time smo pokazali i pravac u kome bi trebalo da ide ceo naš region što se tiče Evrolige. Svi sa nestrpljenjem iščekujemo odluku i nadamo se da ćemo svi imati zajednički stav i razmišljanje. Moramo da uzmemo u obzir i celu situaciju sa igračima i njihovom fizičkom spremom, to je najvažnije, ukoliko nastavimo sezonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.