MIJAILOVIĆ OTKRIO KADA SE VRAĆAJU TRINKIJERI I IGRAČI IZ INOSTRANSTVA: Imao je i jednu sjajnu vest!
Trinkijeri i Mijailović, Foto: Branislav Božić

sklapaju se kockice

MIJAILOVIĆ OTKRIO KADA SE VRAĆAJU TRINKIJERI I IGRAČI IZ INOSTRANSTVA: Imao je i jednu sjajnu vest!

Svi igrači su zdravi!

Objavljeno: 19:45h

Nakon dva meseca, košarkaši Partizana su se u sredu vratili u salu.

Ukupno 11 igrača, treniralo je danas sa loptom, najavivši tako postepeni povratak u normalna trenažni proces. Istovremeno, uprava crno-belih, intenzivno radi na povratku trenera Trinkijerija i Šćepanovića, kao i ostalih prvotimaca u Beograd.

- Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone. Svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na korona virus. Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva - istakao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović i dodao:

- Kao što smo mnogo puta istakli do sada, prioritet za Partizan je završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena. Na prethodnom sastanku ABA lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone. Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige. Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu - naglasio je Mijailović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.