DA VIŠE NE BUDE SOLIDAN, NEGO ODLIČAN: Bogdanović otkrio koja dva segmenta igre mora da popravi!
Bogdan Bogdanović, Foto: Starsport©

OGLASIO SE ZA SAJT KINGSA

DA VIŠE NE BUDE SOLIDAN, NEGO ODLIČAN: Bogdanović otkrio koja dva segmenta igre mora da popravi!

Pričao je i o tragičnoj smrti Kobija Brajanta, ali i načinu na koji je sa Bjelicom i Divcem pomogao Srbiji u doba koronavirusa

Objavljeno:

Pre nego što je koronavirus prekinuo sva sportska dešavanja u SAD, Sakramento Kingsi su igrali sasvim solidno.

Bogdan Bogdanović je bio u naletu forme, tako da je jasno da je prekid poprilično oštetio franšizu iz glavnog grada Kalifornije. Srbin je u razgovoru za klupski sajt rekao da se svi u franšizi trude da razmišljaju pozitivno o celoj situaciji, kao i da je uradio sve u svojoj moći da ostane maksimalno spreman. - Prošli smo normalno kroz rutinu na dan utakmice. Bili smo fokusirani na našu situaciju, na borbu za plej-of i šansu da odemo u doigravanje. A sada samo razmišljam pozitivno o celoj situaciji. Koristim ovo vreme da radim na sebi, mom telu i da se vratim 100 odsto spreman - izjavio je popularni Bogi. Srpski košarkaš je u sve boljoj formi, ove sezone je postizao 14,5 poena po meču i jasno je da će Kingsi učiniti sve u svojoj moći da ga zadrže i pored činjenice da mu ističe ugovor i da na početku sezone nisu mogli da se dogovore oko saradnje.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović foto: AP

On se trudio da doprinese, kao i da unapredi dva aspekta u svojoj igri. - Fokusirao sam se kako da budem bolji na koju god poziciju me tim stavi, kako da doprinosim na bilo koji način. Pored toga, cilj mi je bio da napredujem u kontroli lopte i driblingu - dodao je Bogdanović.

Prisetio se i meča koji su Kingsi igrali nakon tragične smrti Kobija Brajanta.

- Niko noć pre toga nije mogao da spava. Kada pogledate kakav trag je ostavio, kada izgubite čoveka sa takvom zaostavštinom... Bilo je izuzetno teško igrati taj meč - otkrio je srpski košarkaš.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović foto: AP

Tokom karantina trenira šest puta nedeljno, u slobodno vreme često igra video igrice, ali kako sam kaže, sve manje.

- Ne želim da budem gejmer. Kada ste mlađi to je super, to je interesantno. Ja sam igrao igrice kako bih se zabavio sa društvom, kako bih malo glavu odvojio od košarke i stresa tokom nedelje. Retko je bilo da igram nešto sam - izjavio je bek Sakramengo Kingsa.

On je zajedno sa saigračem Nemanjom Bjelicom i generalnim menadžerom Vladom Divcem pomogao Srbiji u borbi protiv koronavirusa. - Osetili smo potrebu da pomognemo našoj zemlji. To je mesto odakle dolazimo i gde smo rasli i pomogli smo svima koji su pomogli nama. Njima je potrebna naša pomoć. U situaciji smo u kojoj možemo da pomognemo, i bila nam je čast da uradimo to - rekao je srpski reprezentativac, najbolji strelac Mundobasketa u Kini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.