Cele godine je čekao šansu, a onda se sve srušilo...
Milutinov i Jovanović, Foto: Starsport

povratak

Cele godine je čekao šansu, a onda se sve srušilo...

- Imao sam i malu teretanu, odžržavao kondiciju - rekao je Jovanović

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde Marko Jagodić-Kuridžža i Nikola Jovanović, posle dva meseca u karantinu, istakli su da je situacija specifična i da je sada najvažžnije da se kroz treninge vrate u ritam.

- Proveo sam dosta vremena sa decom, nije bilo lako, ali ni ostalim ljudima nije bilo lako, mere popuštaju, ali moramo da budemo obazrivi da ne bi došlo do nekog pogoršanja. Sad ćemo početi da treniramo lagano, sigurno da je ovo nešto novo, kao sportistima dva meseca u kući bilo je specifično, ali treba da se lagano uvedemo u trening i da vidimo ko je u kakvom stanju - rekao je Jagodić-Kuridžža.

foto: Emilija Jovanović

Zvezdin krilni centar ističe da je žželja svih igrača da se sezona završi na terenu, ali da se zna ko odlučuje o tome.

- Mi smo sportisti, žželja je da se odluči na terenu, nije naše da pričamo o tome, imaju ljudi koji odlučuju o tome, naše je da se fokusiramo na trening. Dva meseca nisam šutnuo na koš, ne znam šta ni da očekujem, ali polako, da se uvedemo u treninge i izbegnemo neke povrede - poručio je on.

Mladi Jovanović naveo je da je pauza bila specifična i teška, ali da je učinio sve da je iskoristi na najbolji način.

- Imao sam i malu teretanu, odžržavao kondiciju. Teško je, cele sezone sam čekao šansu, nadao sam se, posebno u Superligi, ali šta je, tu je. Čekamo 24. maj, Evroliga diktira sve, najvažnije je da smo polako krenuli i da se kroz treninge vraćamo - istakao je Jovanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.