ČEKANJE JE GOTOVO! Saša Pavlović najavio bolje dane za košarku i Partizan!
Saša Pavlović, Foto: Dado Đilas

SIMPATIČNI NEKI MOMCI

ČEKANJE JE GOTOVO! Saša Pavlović najavio bolje dane za košarku i Partizan!

On, Tomas, Novica i Pejners prvi su iz crno-belog tabora koji su se pojavili u javnosti pre početka treninga posle pandemije korone

Objavljeno: 22:31h

Već smo vam pisali prethodnih dana o povratku srpskih timskih sportista na treninge posle glavnog udara pandemije koronavirusa.

Izabranici Andree Trinkijerija, košarkaši Partizana, od 4. maja (danas) vratiće se trenažnim aktivnostima, nakon što je Vlada Srbije usvojila nove relaksirajuće mere u borbi protiv korona virusa. - Aktivnosti će se obavljati u skladu s preporukama medicinske struke i Svetske zdravstvene organizacije, po kojima je propisano da na treningu ne sme da bude više od 10 ljudi, ukljućujući i trenera, kao i da klub može da obezbedi još dve osobe tehničkog karaktera, lekara ili fizioterapeta, uz držanje fizičke distance i bez fizičkog kontakta sportista - preneo je Tanjug informaciju iz kluba.

A, onda, je na Saša Pavlović podelio fotografiju na Instagram, na kojoj se nalaze Novica Veličković, Rašon Tomas i Cvija (čini se da je on, ne vidi se dobro pod ovim uglom) uz njega.

Ova fotka je definitivno najavila ono što svi ljubitelji košarke čekaju - nastavak sezone!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.