Saša Obradović otkrio gde nastavlja karijeru!
Saša Obradović, Foto: Starsport©

IZJASNIO SE

Saša Obradović otkrio gde nastavlja karijeru!

Ima ugovor do 2021. godine, ali...

Objavljeno: 16:59h

Legenda srpskoe košarke i trener Monaka Saša Obradović je istakao da želi da ostane u Kneževeni i nastavi započetu priču.

Obradović je istakao da se u Monaku oseća kao kod svoje kuće.

- Moja namera je da ostanem u Monaku. Osim mojih veoma dobriuh odnosa sa celim klubom, svi mogu videti da smo dobro radili više od godinu dana. Za tim je najvžnije da završi posao i osvoji titulu. Bilo bi zaista teško otići zbog navijača koji su se identifikovali sa timom. Ne ostavljam nikakve sumnje, zaista želim da nastavim svoju misliju. U Monaku se osećam kao kod kuće, to je važno za moju porodicu i mene. Mislim da zajedno možemo ga nastavimo da gradimo sjajne stvari - rekao je Obradović u intervjuu za Monaco Matin.

Predsednik Monaka Sergej Djadečko ističe da Monako i Obradović imaju zajednički projekat, ali da u slučaju neke unose ponude neće stajati na putu sreće srpskog stručnjaka.

- Saša Obradović ima ugovor na još jednu sezonu, uz džentlemnski dogovor u slučaju ponude iz NBA i Evrolige. Naravno, želimo da ostane jer imamo zajednički projekat - rekao je Djadečko.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.