KER POBESNEO NA BULSE ZBOG TONIJA KUKOČA: Čak i danas me je sramota zbog ovoga!
Toni Kukoč, Foto: Profimedia

U PRAVU JE ČOVEK

KER POBESNEO NA BULSE ZBOG TONIJA KUKOČA: Čak i danas me je sramota zbog ovoga!

Ker je otkrio i da se upravo ta slavna generacija Bulsa sastala na večeri te da je on nazdravio upravo za Kukoča

Objavljeno:

Od trenutka kad je posterom najavljen Poslednji ples, dokumentarac o Majklu Džordanu, ne prestaju priče o posteru na kojem je obrađena fotografija te slavne generacije Bulsa o kojoj dokumentarac govori.

Naime, originalna fotografija prikazivala je tim Bulsa bez Stiva Kera, a onda je ESPN za potrebe postera maknuo Kukoča i umesto njega na fotografiju ubacio Kera.

To se mnogima nije svidelo, a među njima je i sam Ker koji je kritikovao tu odluku u ESPN-ovom podkastu “The Lowe Post”.

- Čak i danas me sram. Gledam te grafike za dokumentarac i na svima su Majkl, Denis, Scoti, Fil i ja. I razumem da sam ja tamo jer sam uspešan kao trener Voriorsa i većina će me prepoznati, a možda neće Harpera, Kukoča ili Longlija. Možda njihova lica ne znače puno mladima jer se sve to događalo pre 22 godine, ali Kukoč je jednostavno morao da bude na toj fotografiji - rekao je Ker pa nastavio sa pričom o Hrvatu.

Stiv Ker
Stiv Ker foto: AP

- Kukoč je bio fantastičan igrač visok 210 centimetara, a mogao je sve što je poželeo. Nadimak mu je bio Konobar jer je loptama posluživao sve na terenu. Da igra danas, bio bi jedna od najvećih zvezda.

Ker je otkrio i da se upravo ta slavna generacija Bulsa sastala na večeri te da je on nazdravio upravo za Kukoča.

- Nazdravio sam mu zbog svega što je morao da prođe kad je dolazio u NBA. Nije bilo uobičajeno da Evropljani dolaze u NBA ligu. Niko nije prošao to što je on prošao. Imao je konstantan pritisak Džordana i Pipena da se dokaže da mu je mesto u Bulsima jer je bio velika uzdanica Džerija Krauza koji ga je draftovao u drugoj rundi i gurao. Pojavio se na treningu i odjednom su ga Majkl i Skoti napali jer nisu bili u dobrim odnosima s Krauzom, a on je za njih bio Džerijev igrač. A Toni je samo hteo da igra košarku. Želim samo da zna koliko je značio ekipi - zaključio je Ker.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.