Veličković šmekerski podneo poraz i oduševio Grobare! (FOTO)
Foto: Fonet

ŠTA KAŽE POVRATNIK?

Veličković šmekerski podneo poraz i oduševio Grobare! (FOTO)

NIkome nije bilo lako od Partizanovih igrača posle poraza u finalu, a pogotovo čoveku koji je ljubimac crno-belih
Objavljeno:

Košarkaš Partizana Novica Veličković čestitao je Crvenoj zvezdi na tituli šampiona Srbije i pohvalio svoje saigrače na svemu što su izdržali tokom sezone, a posebno u finišu. Grobari grmeli iako su izgubili: Veličković i Džikić ostali u čudu! (VIDEO) Partizan nije uspeo da vrati titulu, pošto je Zvezda dobila u finalnoj seriji sa 3:1 u pobedama i tako odbranila trofej iz prošle sezone. Džikić: Džouns ide, FMP ima igrače za nas, da nam je više takvih kao Novica! (VIDEO)

foto: Fonet
- Imali smo pretežak period iza nas. Ne znam kome ide u korist da se igra u dva dana, nemam pojma. Čestitao bih protivniku. Stvarno smo dali svoj maksimum. Sedam utakmica u 10 dana je mnogo, ali ne kukamo - rekao je Veličković. Novica Veličković je čestitao i svojim saigračima. - Pokazali smo karakter. Dobiti onako treću utakmicu nije nimalo lako. Ponosan sam na svoje saigrače. Hvala navijačima - kazao je Veličković.
foto: Fonet
Njegov saigrač Andreja Milutinović čestitao je svojim saigračima, ali i protivničkim. - Zvezda je snažno, evroligaški igrala celu finalnu seriju. Nisam tužan jer smo se stvarno borili. U prvoj utakmici nismo imali energiju, ali u preostalim jesmo, bacali smo se za svaku loptu, pokazali karakter. U četvrtoj nismo imali više snage - rekao je Milutinović. - Čestitam ipak saigračima i stručnom štabu, stvarno smo se borili do poslednje sekunde - dodao je on.
foto: Fonet
Andreja Milutinović je kazao da je ova sezona veliki podstrek za sledeću. - Kada je trener Aleksandar Džikić došao bili smo poslednji na tabeli Jadranske lige. Bilo je stvarno turbolentno. Finale Kupa, pa smo dobro mučili Zvezdu u finalu. To je podstrek za dalje - kazao je Milutinović. (Espreso.co.rs / Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.