KATASTROFA ZA ZVEZDU: Bili Beron i Lorenco Braun napuštaju Mali Kalemegdan?
Braun i Beron, Foto: Starsport©

ŠUŠKA SE

KATASTROFA ZA ZVEZDU: Bili Beron i Lorenco Braun napuštaju Mali Kalemegdan?

Vesti koje se uopšte neće svideti navijačima crveno-belih

Objavljeno:

Košarkaška dešanja su odavno prekinuta zbog koronavirusa, ali iako se ne igra počelo je da se šuška o sledećoj sezoni i rosterima naših najvećih klubova.

Najveći udarac bi mogla da doživi Crvena zvezda, koja će najverovatnije ostati bez dva svoja najbolja igrača. Bili Beron i Lorenco Braun se nalaze u izlaznoj godini saradnje sa crveno-belima, pa je realno očekviati da ih sledeće sezone nećemo gledati u Zvezdinom dresu.

Grčki mediji navode da je za usluge Brauna zainteresovan Olimpijakos, koji je bio oduševljen partijom Lorenca kada je Zvezda igrala protiv njih. Pored kluba iz Pireja, za Amerikanca je zainteresovan i Armani.

Kada je reč o Beronu, pominjala se Budućnost, ali sjajni šuter ima kvalitete za neki od najjačih evropskih timova. Priču o eventualnom odlasku Berona podatno je podrgejala njegova izjava nakon odlaska iz Beograda.

– Jedini problem je ako se sezona nastavi, a koronavirus i dalje bude uticao na ljude. Možda moja država tada ne dozvoli da se vratim. Postoji mnogo stvari koje trenutno ne mogu da se predvide. Košarka sada nije toliko bitna. Ako produže sezonu i neko ‘zakači’ virus u julu, možda onda ne može da dobije posao za sledeću sezonu. Veoma je čudno vreme, tako da stvarno ne znam. Na svaka 24 sata se toliko toga događa u svetu. Ne kažem da se vraćam ili ne, samo čekam da situacija bude jasna. Tada ću doneti odluku - objasnio je Amerikanac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.