REČI KOJE SE NEĆE SVIDETI ZVEZDAŠIMA: Miško Ražnatović oduševio sve navijače Partizana!
Miško Ražnatović, Foto: Dado Đilas

izneo svoj stav

REČI KOJE SE NEĆE SVIDETI ZVEZDAŠIMA: Miško Ražnatović oduševio sve navijače Partizana!

Smatra da su bili bolji ove sezone

Objavljeno:

Najpoznatiji košarkaški menadžer i vlasnik agencije "Beobasket", Miško Ražnatović, je odgovorio na pitanje šta najviše voli da gleda od košarkaških utakmica, a posebno je pohvalio atmosferu na mečevima beogradskog Partizana.

Ražnatović je u razgovoru za poznatu Instagram stranicu Dnevna doza Miška Ražnatovića rekao da je Efes ekipa koju najviše voli da gleda, zbog stila koji neguje.

- Najviše emocija utrošim na utakmice Art basketa, što je i logično (tu igra Ražnatovićeva ćerka). OKK Beograd zaista obožavam da gledam jer igraju baš klinci i 90% mečeva bilo je na jednu loptu. U Evropi nema nikakve dileme da najviše volim da gledam Efes jer igraju izuzetno atraktivno. Bilo je verovatno i boljih timova u istoriji EL, ali lepših i lepršavijih od Draženove Cibone mislim da ne. Naravno i Denver jer svaka Nikolina utakmica je malo umetničko delo. Atmosfera je najluđa u Beogradu, tas na vagi se menja od sezone do sezone, a ove godine Partizanova publika je ostavila najjači utisak.

Poznati menadžer se osvrnuo i na sradanju sa Dudom Ivkovićem.

– Iskreno, velika je čast zastupati ljude sa tim iskustvom, stručnošću i ljudskim kvalitetom. Pogotovo od Dude sam naučio mnogo toga jer sam bio mlad kada smo krenuli u saradnju, svega 35 godina sam imao tada. On je jedina osoba na svetu sa kojom se konsultujem kada se suočavam sa problemima u klubu. Pre nekih tridesetak godina na nekom timski lošem treningu Radničkog Dudin brat Piva, naš tadašnji trener prekinuo je besno trening, vikao i na kraju rekao da će od celog tima samo trojica uspeti u životu – jasam bio jedan od njih. Rekao je da samo mi mučimo sebe i da bez toga nema uspeha u životu. Držim se toga do danas, a kasnije sam upoznao Dudu, koji mi je dao mnogo saveta slične prirode – istakao je Ražnatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.