OBRADOVIĆ DIGAO GLAS PROTIV PARTIZANA: Nije fer da se igra u Beogradu, to je neregularnost!
Foto: Starsport©

mišljenje

OBRADOVIĆ DIGAO GLAS PROTIV PARTIZANA: Nije fer da se igra u Beogradu, to je neregularnost!

On je istakao da ni jedna ni druga opcija ne bi bile regularne kada je u pitanju završnica Evrokupa

Objavljeno:

Pre nekoliko dana italijanski Virtus je izašao sa idejom da organizuje završni turnir Evrokupa, a istu želju ima i Partizan, pa se tim povodom oglasio se trener Monaka, Saša Obradović.

On je istakao da ni jedna ni druga opcija ne bi bile regularne kada je u pitanju završnica Evrokupa.

– To je isto neregularno. Ako mene pitate, kad već nagađamo i idemo u neregularnost, onda bi čist neutralan teren možda bio najviše fer. U redu, što bi bilo fer da Partizan igra na neutralnom terenu, ali zašto je fer da mi svoje četvrtfinale isto igramo na neutralnom terenu? Mi smo se za to izborili, a možda iz tog četvrtfinala…Svaki model i spekulacija da bi se favorizovalo zbog najboljeg rezultata, svakako je neko oštećen. Po meni jedino ispravno, ako se već pravi neregularni model, da bude na neutralnom terenu - rekao je Obradović za Mondo.

foto: Starsport©

– Bilo koji model da se usvoji, neće da bude fer. Jedino je fer ako se odigra po prvobitnom sistemu takmičenja, sve drugo je manje regularno, a i to je pitanje da li će da se odvija. Mislim da Evrokup može najbrže da se završi, jer može u jednom turniru da se dobije pobednik.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.