DVA SRPSKA DOMAĆINA I MARK GASOL: Onomad kad se Španac nije odvajao od čuture s rakijom kod Miličića na svadbi!
Mark Gasol je bio gost na Miličićevoj svadbi, Foto: EPA/Warren Toda

A Andrijana lima igrala kolo

DVA SRPSKA DOMAĆINA I MARK GASOL: Onomad kad se Španac nije odvajao od čuture s rakijom kod Miličića na svadbi!

Jedna fotografija iz arhive sa svadbenog veselja Darka Miličića

Objavljeno:

Na jednoj stranici na Instagramu objavljena je slika Marka Gasola sa srpske svadbe, a u pitanju je slavlje kod Darka Miličića koje je održano tokom leta 2009. godine.

Bivši srpski košarkaš napravio je tada gala proslavu povodom stajanja na ludi kamen sa Zoranom Markuš na kome su prisustvovale i neke od najvećih svetskih zvezda.

Među njima je bio i španski reprezentativac koji je tada bio Miličićev saigrač u Memfisu i na veselje je došao u društvu tadašnje devojke Kristine.

Mlađi od braće Gasol je poznat kao i ljubitelj "dobre kapljice" i uživalac u alkoholnim pićima, pa je prilikom boravka u Srbiji isprobao sve najbolje što u tom segmentu naša zemlja nudi, a očigledno mu se najviše svidela domaća rakija, pošto na fotografiji koju vidimo u rukama drži čuturu iliti bukliju u zavisnosti iz kog kraja dolazite.

Pored njega je na svadbi bila prisutne i manekenka svetskog glasa Adrijana Lima koja je tada bila pred brakom sa Markom Jarićem i posebno joj se dopalo srpsko kolo, a proslavi su prisustvovali i Nenad Krstić, Nemanja Aleksandrov, Mile Ilić, Duda Ivković, Željko Rebrača...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.