AMERI PIŠU: Član Denvera prešao u Čikago - sada je i Nikola Jokić na izlaznim vratima?
Jokić, Foto: Profimedia

ZVANIČNO

AMERI PIŠU: Član Denvera prešao u Čikago - sada je i Nikola Jokić na izlaznim vratima?

Čikago Bulsi su ušli u period kada nemaju dobre rezultate. Najmoćniji su bili devedesetih sa Džordanom i osvajali titule u nizu, a retko se od tad dešavalo da ne dođu do plej-ofa

Objavljeno:

Američki mediji pišu, doduše ne baš proverenu informaciju, da je Nikola Jokić spreman da napusti Denver Nagetse, a razlog za to je promena generalnog menadžera kluba.

Iz Denvera je u Čikago otišao generalni menadžer kluba Arturas Karnišovas, koji je letos bio u Beogradu sa trenerom Majkom Melounom kako bi gledao Srbiju pred Mundobasket. Litvanski stručnjak koji je kao igrač svojevremeno pravio mnogo problema reprezentaciji Jugoslavije u onom finalu 1995. godine u Atini, dok je dosta slabiji bio godinu dana kasnije na OI u Atlanti u polufinalu protiv našeg tima, ima novi klub.

Meloun i Karnišovas gledaju meč u Beogradu
Meloun i Karnišovas gledaju meč u Beogradu foto: Espreso.co.rs

Čikago Bulsi su ušli u period kada nemaju dobre rezultate. Najmoćniji su bili devedesetih sa Džordanom i osvajali titule u nizu, a retko se od tad dešavalo da ne dođu do plej-ofa.

Ipak, kluba nema u doigravanju u poslednje dve sezone, a i ova je za zaborav. Potrebno je nešto promeniti, a to će biti generalni menadžer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.