ZVEZDA NE ZABORAVLJA SVOJE LEGENDE: Sjajan gest tima sa Malog Kalemegdana u ovim teškim trenucima!
Foto: Starsport©

bravo

ZVEZDA NE ZABORAVLJA SVOJE LEGENDE: Sjajan gest tima sa Malog Kalemegdana u ovim teškim trenucima!

Dvadesetčetvoročasovni kućni karantin važi za sve koji imaju 65 ili više godina

Objavljeno:

Teško stanje izazvano pandemijom koronavirusa je izbacilo na površinu mnoga dobročinstva u ovim teškim vremenima. Posebno su se istakli sportisti i klubovi, a jedan od njih je i KK Crvena zvezda.

Dvadesetčetvoročasovni kućni karantin važi za sve koji imaju 65 ili više godina.

Među njima su i Sofija Pekić i Vladimir Lučić koji su obeležili epohu kluba sa Malog Kalemegdana.

Sofija Pekić je u februaru proslavila 67. rođendan, dok Lučić ima 78 godina. Oboje su nedavno bili dirnuti pažnjom crveno-belih.

Marko Pavlović (direktor marketinga), Janko Stanković (marketing menadžer) i Vuk Stevanović (event menadžer), obišli su legende kako bi im se našli u ovim teškim trenucima.

– Baš su me zatekli i oduševili posetom, verujem kao i sve ostale koji su stariji od 65 godina. Mi smo ‘privezani’ kao u onim kaubojskim filmovima. Došli su, doneli su mi određene potrepštine i rekli da su tu za sve što mi treba - rekla je za Nova.rs Sofija Pekić, šampionka Evrope sa Zvezdom iz 1979. godine.

Svojevremeno je važila za jednu od najboljih košarkašica sveta. U crveno-belom dresu je osvojila i šest titula državnog prvaka, i četiri nacionalna Kupa.

– Sjajna im je ideja i hvala im što su me se setili. Doneli su neophodne maske, rukavice, belo brašno, svašta nešto… I mi smo na neki način deo Zvezdine porodice, nešto smo i mi utkali u Crvenu zvezdu. Situacija je delikatna i lepo je što hoće da pomognu - skromno će Sofija Pekić.

Vrlo emotivan bio je i Lučić, jer su momci iz Zvezde prikazanom pažnjom uspeli da dirnu i njegovu suprugu.

Svojim fantastičnim gestom su moju suprugu doveli do suza, zaista. Mnogo je lepo kada neko brine, i to je jedna od najvećih nagrada. Zahvalio sam se tim sjajnim momcima, kao i predsedniku Nebojši Čoviću koga sam pozvao posle. Poželeli smo jedni drugima da se što pre vidimo u hali - rekao je Lučić za Nova.rs.

Trofejni trener crveno belih nije navikao da sedi kod kuće.

Nisam od onih koji sede kod kuće, pa se još adaptiram. Moram da vam priznam, shvatio sam i da im je žena jedna mnogo simpatična ličnost - kroz osmeh dodaje Lale Lučić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.