Igraće se majstorica: FMP u drami slavio protiv Partizana! (VIDEO)
Foto: Fonet

polufinale plej-ofa

Igraće se majstorica: FMP u drami slavio protiv Partizana! (VIDEO)

Izabranici Aleksandra Džikića odigrali su veoma loš meč i potpuno zasluženo izgubili u dramatičnom finišu meča
Objavljeno: 23:05h

Košarkaši FMP-a uspeli su da izbore majstoricu u polufinalu plej-ofa. Klub iz Železnika savladao je na domaćem terenu Partizan rezultatom 79:74 i tako uspeo da izbori treći meč u ovoj seriji. Izabranici Aleksandra Džikića odigrali su veoma loš meč i potpuno zasluženo izgubili u dramatičnom finišu meča. Naredna utakmica na programu je u sredu u Pioniru. Najzaslužiniji za pobedu bio je Dobrić sa 19 poena, dok je FIlip Čović ubacio 16 i imao 7 asistencija.

foto: Fonet
U Partizanu Džons je ubacio 18 poena, a Aleksandar Cvetković osam manje. Nakon prve četvrtine koja je bila izjednačena, druga deonica je u potpunosti pripala domaćoj ekipi, koja je u jednom trenutku imala i dvocifrenu prednost, a na poluvreme se otišlo sa +7 za domaći tim!
foto: Fonet
Nastavak utakmice doneo je mnogo agresivniji Partizan, koji je sredinom treće deonice ponovo uspeo da preuzme vođstvo, ali je domaći tim ponovo uspeo da vrati +10. U poslednjoj deonici imali smo prilike da vidimo FMP koji je delovao kako ekipa koja se uplašila pobede, a Partizan je to znao da kazni i da stigne do izjednačenja na 5. minuta do kraja. U dramatičnom finišu domaća ekipa je bila prisebnija i stigla do pobede.

Sve informacije vezane za ovu utakmicu mogli ste da pratite na našem portalu. TOK UTAKMICE Utakmica je završena pobedom FMP-a rezultatom 79:74 35. minut -
33. minut -
U poslednji period ulazimo sa maksimalnih plus 11 za FMP!
28. minut -
26. minut -
23. minut - Fenomenalnom igrom u drugom delu druge četvrtine, domaća ekipa napravila je zalihu od sedam poena na poluvremenu!
17. minut - 15. minut -
12. minut -
Sudeći prema prvom delu igre, očekuje nas dosta zanimljivija utakmica nego prva. Posle 10 minuta igre gost vodi rezultatom 20:19.
5. minut - 2. minut -
foto: Saša Pavlić Koky
20:45 - 20:30

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.