NAJNOVIJA VEST: Zvezda i Partizan bez učešća u ovom takmičenju - revolucija u srpskoj košarci!
Foto: Starsport©

zanimljivo

NAJNOVIJA VEST: Zvezda i Partizan bez učešća u ovom takmičenju - revolucija u srpskoj košarci!

Evroliga je u sredu izdala saopštenje da se čeka povoljan trenutak kako bi se nastavilo sa mečevima, a prioritet je da se ne menja sistem

Objavljeno:

Čitav svet sporta je na čekanju pa i nacionalno prvenstvo Srbije, tačnije košarkaška Superliga Srbije.

Maxbet je kontaktirao Leona Deleona i upitao ga kakav rasplet Superlige se očekuje i hoće li u njoj biti ekipe Zvezde i Partizana...

Prve reči direktora bile su poziv na optimizam.

– Naravno da razmišljam o takmičenju, sada imamo vremena da razmišljamo. Situacija je teška, moraju da se steknu svi uslovi, pre svega zdravstveni kako bi eventualno mogli da ozbiljno krenemo u realizaciju Superlige. Nadam se da bi krajem maja moglo da se sveopšte stanje poboljša i da se sport, a samim tim i košarka, ponovo pokrene – počinje Deleon razgovor za MaxBet sport.

foto: Starsport©

Čak i ako počne Superliga, jasan problem postoji. Crvena zvezda i Partizan sasvim sigurno neće da igraju grupnu fazu Superlige Srbije, kao što je bio slučaj prethodnih sezona.

– Svestan sam da svi trenutno gledaju kada će početi Evroliga, Evrokup i ABA liga. Sasvim je realno očekivati da Crvenu zvezdu i Partizan vidimo tek u plej-ofu domaćeg šampionatu zbog termina, a ne u prvoj fazi Superlige. Ostaje da se vidi i da li je to izvodljivo. Mi smo čekali sa terminima i u normalnim okolnostima, a sada će tek da bude komplikovano. Ipak, umereni sam optimista, verujem da neće doći do potpunog prekida i da ćemo ponovo imati šampiona u normalnim okolnostima.

Za sada još uvek nema odluka da se prekinu internacionalna takmičenja. Evroliga je u sredu izdala saopštenje da se čeka povoljan trenutak kako bi se nastavilo sa mečevima, a prioritet je da se ne menja sistem, iako će i to biti u razmatranju ako bude neophodno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.