PARTIZAN JE SAMO GUBIO ZA ZELENIM STOLOM, NIKAD NIŠTA NIJE DOBIO: Mijailovićeva jaka poruka čelnicima ABA lige!
Ostoja Mijailović, Foto: Filip Plavčić

OSTOJA IMA REČ

PARTIZAN JE SAMO GUBIO ZA ZELENIM STOLOM, NIKAD NIŠTA NIJE DOBIO: Mijailovićeva jaka poruka čelnicima ABA lige!

- Nikome ne ide u prilog da krene nova sezona koja će biti ispod svakog nivoa - istakao je

Objavljeno: 15:59h

Predsednik KK Partizana Ostoja Mijailović je dao opširan intervju za televiziju Arenasport o aktuelnom trenutku koji je pogodio ceo svet.

Kako će klub funkcionisati, šta će se dešavati sa ugovorima igrača, kako nadoknaditi prihode od prodaje karata i marketinga koji nema ili ih je sve manje, o tome smo vam već pisali, a ono što posebno zanima Grobare je ABA liga.

Sve se više polemiše kako bi trebalo privesti kraju sezonu – poništiti,ili proglasiti šampiona na osnovu plasmana, da li čekati priliku da se završi po prinudnom sistemu kao što je završni turnir.

- Nikome ne ide u prilog da krene nova sezona koja će biti ispod svakog nivoa. Partizan je pre 15 dana bio u dobrom kontinuitetu i moramo pronaći način da to nastavimo. Imaćemo velikih gubitaka, ali moramo naći način da to prebrodimo. Partizan za zelenim stolom nikada nije ništa dobio, već je samo gubio, tako da mi ne želimo ništa da dobijemo na poklon. A prvi i poslednji put ću reči da smo mi želimo da osvajamo trofeje i mi smo se za naše pozicije na tabeli borili na parketu, ali opet moramo da budemo pametni i svesni šta je početak, a šta nastavak nečega. Bilo je dosta izjava od košarkaških stručnjaka i veliko je pitanje da to takmičeje sutra može biti regularno - istakao je Mijailović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.