SVI PRIČAJU O IZJAVI TRENERA FMP-A POSLE ZVEZDE: Evo šta je rekao i Dragan Šakota!
Vladimir Jovanović, Foto: Starsport©

privukao pažnju

SVI PRIČAJU O IZJAVI TRENERA FMP-A POSLE ZVEZDE: Evo šta je rekao i Dragan Šakota!

- Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi

Objavljeno: 22:41h

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao je da je Crvena zvezda zaslužila ubedljiviju pobedu nad njegovom ekipom.

"Panteri" su u Železniku poraženi od srpskog i regionalnog šampiona sa 87:79, koji je ovim trijumfom osigurao plej-of.

On je istakao i da je protivnik zaslužio ubedljiviji trijumf i pruvukao veliku pažnju.

"Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Dominirali su gosti od početka, odigrali sjajno prvo poluvreme uz neverovatne procente šuta i mislim da rezultat nije realan, zaslužili su veću razliku. Poslednju četvrtinu smo odigrali na većem energetskom nivou. Razlog zbog kog su crveno-belih ispustili rezultat je i taj što su u drugom poluvremenu pogodili samo jednu trojku, a osam u prvom. Mogli smo i morali da odigramo pametnije i čvršće. Posebno mlađi igrači, jer nemaju svakog dana priliku da igraju sa nekim evroligašem i protivnikom kakav je bio na terenu. U tom pogledu nisam zadovoljan, ali smo mladi pa ćemo imati šta da ispravljamo“, rekao je Jovanović.

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota je rekao da je ovaj duel bio mnogo važniji njegovoj ekipi, nego FMP-u.

"Rekao bih da je značaj utakmice nama bio veći i to se videlo u prvom poluvremenu. Bili smo angažovaniji i napravili smo razliku. FMP u ovom trenutku nema neke veće ciljeve i zato je tako izgledala utakmica. Rekao bih da je FMP imao uspešnu sezonu u prvom delu, bio je osveženje lige i zaslužio čestitke za celu sezonu i sve što je postigao. I rezultatski i na promociji mladih igrača", rekao je Šakota.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.