ZAR OPET?! KOJI SAM JA BAKSUZ! Igrač Cibone ima traume od srpskih trojki: Ubio ga je Kecman, a sad i Luković!
Marin Rozić najveći baksuz hrvatske košarke, Foto: Beta/Admir Buljubašić

najveći maler hrvatske košarke

ZAR OPET?! KOJI SAM JA BAKSUZ! Igrač Cibone ima traume od srpskih trojki: Ubio ga je Kecman, a sad i Luković!

Iskusni košarkaš je dva puta na terenu posmatrao kako njegova Cibona gubi ludačkim trojkama koje ubacuju srpski košarkaši

Objavljeno:

Hrvatska košarka je zapamtila mnogo trojki Srba u poslednjim sekundama za pobedu, a poslednji koji je to učinio jeste Marko Luković.

Košarkaš Primorske je doneo pobedu svom klubu protiv Cibone pogodivši šut u poslednjoj sekundi sa svoje polovine i tako ponovo izazvao traume hrvatskim ljubiteljima košarke.

A možete li tek da zamislite kako je bilo u tim trenucima Marinu Roziću, košarkašu Cibone?!

Zašto smo baš pomenuli njega, pa zato što je to momak koji je dva puta u svojoj karijeri doživeo da izgubi utakmicu sa Cibonom tako što mu Srbi ubace trojku sa svoje polovine u poslednjoj sekundi.

Rozić je bio deo tima Cibone koji je 2010. godine imao "dobijeno" finale ABA lige protiv Partizana, ali se onda dogodila ona legendarna i vanvremenska trojka Dušana Kecmana.

Sada mu je to isto uradio Marko Luković, pa je jasno kolike su to traume za njega.

- Pa ne mogu da verujem da sam toliki baksuz pa da mi se dva puta u Ciboni dogodi ista stvar. Lopta prolazi kroz obruč, frajer pogađa preko celog terena, a ja u šoku, pa zar opet - zakukao je Rozić u intervjuu za "24sata".

- Naravno da je ona Kecmanova puno bolnija od ove, ali i ova jako peče jer bismo pobedom praktički osigurali mirnu završnicu. Ostat ćemo u ABA ligi, to je sigurno, ali ovakvi porazi jako bole. Pa 35 sekundi prije kraja vodili smo pet razlike, i da smo barem izgubili normalnom trojkom, a ne opet ovako... Ne sećam se da sam ikad u karijeri dobio utakmicu sa trojkom preko celog terena u zadnjoj sekundi, a izgubio sam dve. To je zaista raritet - zaključio je ovu bolnu temu Rozić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.