ŠTA TO RADE, BRE, U DENVERU?! Novi otkaz u Nagetsima, i to za igrača koji je trebalo da im uđe u rotaciju?!
Koji je to plan Majka Melouna, Foto: AP

Bizarne odluke

ŠTA TO RADE, BRE, U DENVERU?! Novi otkaz u Nagetsima, i to za igrača koji je trebalo da im uđe u rotaciju?!

Prilično neke nelogične odluke se donose

Objavljeno:

Denver se odlučio na potez koji su mnogi u SAD okarakterisali kao nelogičan, posle svih aktivnosti koje su Nagetsi imali u prelaznom roku koji je trajao do pre nešto više od tri nedelje.

Ekipa iz Kolorada je odlučila da otpusti Džordana Mekrea koga je dovela pre manje od mesec dana u trejdu za Šabaza Nejpira sa Vašingtonom.

"Grumenje" je najpre šokiralo sve da učešćem u velikom trejdu se odrekne Malika Bizlija, Huanča Ernangomeza i Džereda Vanderbilta pošalje u Minesotu, a zauvrat dobije Džeralda Grina, Nou Vonlija, Keitu Bejts-Diopa, Šabaza Nejpira i pika prve runde drafta.

Džordan Mekre je brzo dobio otkaz u Denveru
Džordan Mekre je brzo dobio otkaz u Denverufoto: EPA/Tannen Maury

Nejpira su odmah odlučili da se otarase jer za njega nije bilo mesta u rosteru, pa su ga poslali u zamenu za Mekrea u Vašington.

Mekre je odigrao 4 utakmice za Nagetse sa prosekom od 8 minuta i 2,3 poena, 1,3 skoka i jedrnu asistenciju, uz 33 odsto šuta iz igre.

Dakle, Denver se odrekao bitnih igrača iz rotacije i umesto njih doveo igrače na koje gotovo i ne računaju i kojih se odmah odriču, tako da mnogima ovakve odluke u Koloradu deluju bizarno.

Za Mekrea postoje informacije da će potpisati ugovor sa Finiksom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.