Teodosić: Kada sam ja uzeo Evroligu, uzeće i Novak Rolan Garos!
Foto: Profimedia

poruka za đokovića

Teodosić: Kada sam ja uzeo Evroligu, uzeće i Novak Rolan Garos!

Nije ni malo lako boriti se sa tim. Uvek si tu blizu, a opet ne uspeva - rekao je Teodosić
Objavljeno: 09:52h

Trebalo mu je sedam fajn-forova, ali konačno je uspeo! Miloš Teodosić je osvojio Evroligu. Pobedom CSKA nad Fenerbahčeom, kapiten srpske reprezentacije uspeo je da stigne do trofeja koji je tako dugo čekao. - Svi su mi poručili da sam zaslužio trofej. A, svi oni dobro znaju koliko sam se samo nervirao i patio posle tih poraza. Nije ni malo lako boriti se sa tim. Uvek si tu blizu, a opet ne uspeva - rekao je Teodosić za Politiku i dodao:

foto: Profimedia
- Ne mogu ni da zamislim da se isto desilo i sada. Verovatno bi bio okarakterisan kao najgori igrač koji je igra u Evropi. Pritisak je bio veliki, možda sam ga držao u sebi i nisam hteo da ga delim. Ali, sada je taj pritisak nestao i sigurno da će sada biti lakše. Teo je imao poruku i za Novaka Đokovića pred ovogodišnji Rolan Garos.
foto: Fonet
- To ste vi novinari krivi. To je taj pritisak o kome govorim. I to je nešto što Novak Đoković ima na Rolan Garosu. Teško je da ću moći da dođem na finale, igra se 6. ili 7. juna, ali nadam se da će ga sada osvojiti, pošto sam napokon ja osvojio Evroligu - zaključio je Teodosić. (Espreso.co.rs/Izvor: Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.