Došao je i taj trenutak: 7 razloga zbog kojih je Miloš Teodosić morao da osvoji Evroligu! (VIDEO)

sad si uzo trofej miloše...

Došao je i taj trenutak: 7 razloga zbog kojih je Miloš Teodosić morao da osvoji Evroligu! (VIDEO)

Od sezone 2007/2008 konstantno je pružao fenomenalne partije u Evroligi, a na utakmici sa Fenerbahčeom u finalu (101:96), prekinuo je kletvu i najzad podigao pehar
Objavljeno:

Kapiten srpske reprezentacije i vođa moskovskog CSKA posle sedam završnih turnira najprestižnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, konačno se dokopao pehara Miloš Teodosić je konačno osvojio Evroligu, na koju je čekao toliko sezona Da li je ova trojka velikog Delije odlučila pitanje prvaka Evrope?! (VIDEO) "Fajnal-for" u Berlinu bio je sedmi po redu za kapitena srpske reprezentacije, peti sa CSKA iz Moskve, a prethodno dva puta sa Olimpijakosom.

Završnica za bolnicu: Ovako su izgledali poslednji trenuci finala u Berlinu! (VIDEO) Napustio je Pirej godinu dana pre nego što su crveno-beli iz Grčke osvojili dva puta uzastopno najprestižnije takmičenje Starog kontinenta. Od sezone 2007/2008 konstantno je pružao fenomenalne partije u Evroligi, a na utakmici sa Fenerbahčeom u finalu (101:96), prekinuo je kletvu i najzad podigao pehar. Šampionska takmičarska godina "aremjaca" bila je i više nego dominantna, a Teova statistika u Evroligi je sledeća: Turski poslanik zbog poraza Fenerbahčea želi da obori još jedan ruski avion! (FOTO) - Regularni deo: Prosečno 25 minuta na parketu, 56,8% za dva i 37,7% za tri poena uz 6,2 asistencije po meču. - TOP 16 faza: Prosečno 27 minuta na parketu, 49,3% za dva i 42,1% za tri poena uz 5,4 asistencije po meču. - Četvtrtfinalna serija protiv Zvezde: 27 minuta na parketu, 71,4% za dva i 64,3% za tri poena uz 6 asistencija po meču. - Završnica u Berlinu: Skoro 30 minuta na parketu, 50% za dva i za tri poena uz 1,5 asistencija. Obradović posle poraza: De Kolo je napravio korake u poslednjem napadu regularnog dela! (VIDEO) Zbog ovakve impresivne statistike, i to ne samo ove sezone, predstavljamo vam sedam razloga zbog kojih je Miloš Teodosić morao da osvoji Evroligu: 1. Zato što niste ni spremili odbranu, a on već ubaci trojku.

2. Protivniku se od njegovih asistencija zavrti u glavi.
3. Zbog toga što pogađa trojku i iz auta.
4. Zato što se zove Miloš Teodosić i ima 14 godina!
5. Jer je dokazao da mu je mesto u NBA ligi.
6. Toliko puta se pokazao kao vođa reprezentacije, zbog čega je omiljen u narodu i ekipi.
7. Zato što je pogodio trojku preko Garbahose!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.