PROBUDIO SAM LEBRONA I REKAO MU DA JE POGINUO KOBI, HAUARD JE PLAKAO U WC-U: To je bio najduži let ikada!
Entoni Dejvis i Lebron Džejms, Foto: EPA/Etienne Laurent

on je bio taj

PROBUDIO SAM LEBRONA I REKAO MU DA JE POGINUO KOBI, HAUARD JE PLAKAO U WC-U: To je bio najduži let ikada!

Entoni Dejvis je ispričao šta se desilo u avionu Lejkersa kada su saznali tragične vesti

Objavljeno:

Komemoracija Kobiju Brajantu i njegovoj ćerci Điani održana je u "Stejpls centru", domu Lejkersa, gde se javnost oprostila od tragičnog poginulog košarkaša koji je zajedno sa ćerkom i još sedmoro ljudi poginuo u padu helikoptera 26. januara.

"Proslavi života" kako je bila nazvana ova ceremonija odavanja pošte prisustovale su brojne NBA legende, bivši saigrači i sadašnje velike zvezde lige, kao i kompletna ekipa Lejkersa.

Među njima je bio i Entoni Dejvis koji je ovom prilikom ispričao kako je izgledao trenutak kada je tim saznao da je poginula Crna mamba, što se dogodilo u avionu prilikom povratka sa gostovanja u Filadelfiji.

Entoni Dejvis na komemoraciji Kobija Brajanta
Entoni Dejvis na komemoraciji Kobija Brajantafoto: Profimedia

- Ne mogu da spavam u avionu i obično gledam nešto na iPad-u. Gledao sam "Avengers: Endgame" i bio fokusiran na film. Onda sam video da mi Dvajt Hauard i Demarkus Kazins mašu i pokazuju da skinem slušalice. Kad sam to učinio Hauard mi je rekao: Čoveče, Kobi je poginuo. Pitao sam: Koji Kobi, bio sam siguran da to nije Kobi Brajant - počeo je priču Dejvis.

Kako kaže nakon toga je on bio taj koji je probudio Lebrona Džejmsa i saopštio mu strašne i tragične vesti.

- Opet su mi ponovili da je to Kobi, ali nisam prihvatio da je to on. To me pogodilo, nisam mogao da verujem. Lebron je spavao u tom trenutku, a oni su mi objašnjavali da je Kobi poginuo u padu helikoptera. Počeo sam da budim Brona i vičem mu: "Budi se, budi!" Svi su onda upalili internet da vide šta se to događa. Ni Džejms nije verovao i bio je u šoku. Samo nam je govorio da ga prestanemo zafrkavati. Bila je to kao scena iz filmova. Strašno je bio pogođen i povređen. Hauard je pobegao u WC, ali svi smo čuli kako jeca i plače i onda je krenulo. Džejms se nije mogao suzdržati. Bio je to najduži let ikad za mene - ispričao je Dejvis.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.