DA SRCE PREPUKNE NA 100 KOMADA: Kobijeve sestre se javile prvi put od tragedije - životi im su zauvek promenjeni!
Kobi Brajant, Foto: EPA/Etienne Laurent

STRAŠNO!

DA SRCE PREPUKNE NA 100 KOMADA: Kobijeve sestre se javile prvi put od tragedije - životi im su zauvek promenjeni!

Ne bismo im bili u koži...

Objavljeno: 09:23h

Kobiju Brajantu će u Stejpls centru u Los Anđelesu oko 19 časova po vremenu u Srbiji biti održana "proslava života", memorijalni skup koji se organizuje umesto klasične komemoracije.

U čast njega i njegove 13-godišnje ćerke Đijane, koja je takođe poginula u helikopterskoj nesreći 26. januara u naselju Kalabazas u Los Anđelesu, simbolično je odabrano mesto koje je Kobiju bilo druga kuća i gde je proveo 20 godina i za to vreme postao jedan od najvećih svih vremena.

Simbolično je odabran datum 24.02. jer je Kobi nosio broj 24, a Điđi 2, dok su najjeftinije ulaznice ulaznice 24.02 dolara, a najskuplje 224, i biće usmerene u humanitarne svrhe kroz Kobijevu fondaciju.

Sada su se po prvi put povodom njegove smrti oglasile sestre Šerija i Šeja:

- U ime naše porodice pridružujemo se Vanesi, Nataliji, Bjanki i Kapri u žalosti zbog gubitka Kobija i Đijane u tako tragičnoj nesreći. Razoreni smo gubitkom brata, sina, naše nećake i unuke, a naša srca su sa svim porodicama koje su izgubile svoje voljene. Naši životi su zauvek promenjeni - navele su sestre Kobija Brajanta u izjavi za iOne Digital.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.