ŠTA, SAD TREBA DA TUGUJEM? Štimca pitali o porazu od Partizana - on dao odgovor bez dlake na jeziku!
Vladimir Štimac, Foto: Emilija Jovanović

ESPRESO U ARENI

ŠTA, SAD TREBA DA TUGUJEM? Štimca pitali o porazu od Partizana - on dao odgovor bez dlake na jeziku!

- Možda pregust raspored, možda malo odmora i energije. Doduše, i drugi imaju takav raspored, tako da, šta da kažem - istakao je

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac nije zadovoljan porazom od CSKA u okviru 25. kola Evrolige, ali isto tako, nije želeo ni da tuguje, što je onda i razjasnio.

- Ne možeš da budeš zadovoljan kada izgubiš meč. U poslednjoj četvrtini smo igrali lošije, Majk Džejms je pogađao one njegove koševe i eto.

Šta je nedostajalo ekipi?

- Možda pregust raspored, možda malo odmora i energije. Doduše, i drugi imaju takav raspored, tako da, šta da kažem. Izgubili smo, bili su jednostavno bolji od nas.

Vladimir Štimac
Vladimir Štimac foto: Emilija Jovanović

Koliko je trebalo ekipi da se oporavi od poraza od Partizana u Kupu?

- Nema tu oporavak, odmah ideš u sledeću utakmicu, razmišljaš o narednim izazovima. Šta, sad treba da tugujem? Prošlo je to, života ima i posle košarke. Naravno da hoćeš da pobediš, ali od razmišljanja o tugovanju nema ništa. Ja bar nisam takav čovek da ima tugovanja i neke predaje. Dolaze nove borbe, novi izazovi.

Iako ste izgubili nije bila loša igra. Koliko vas to raduje pred završnicu ABA lige?

- Ove druge stvari su nekako obezvređene, pa mi moramo da se fokusiramo na ABA ligu. Ako bude bilo dodele mesta u Evroligi, to će sigurno biti kroz ABA ligu, a ne kroz domaće prvenstvo. Doveli smo i novog igrača, nadam se da će se uklopiti brzo - jasan je Štimac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.