Radonjić nije čekao na pitanje o Kinziju, nego je sam odgovorio!

Bio je spreman

Radonjić nije čekao na pitanje o Kinziju, nego je sam odgovorio!

Trener crveno-belih je očekivao da će ga neko pitati zašto Amerikanac nije igrao, pa je odlučio da odmah stane na put mogućim spekulacijama
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su u ubedljivoj pobedi nad Metalcem svi igrači doprineli, kao i to da je sačuvana svežina za predstojeće napore. Pukla stotka u Pioniru: Zvezda surova prema Metalcu! (VIDEO) - Igrali smo tako da je svako uradio ono što je potrebno kako bismo imali stabilnost svih 40 minuta i vodili smo računa o tome da u žestokom ritmu budemo spremni za napore koje nas očekuju - rekao je Radonjić posle utakmice.

Beta
Ko će bolje, ko će jače: Da li je Milerov tomahavk bolji od Cirbesovog i Micićevog kucanja? (VIDEO) Radonjić je zahvalio publici koja je došla u halu "Aleksandar Nikolić". U dvorani je bilo oko 500 ljudi, a trener crveno-belih je naveo da ih je "bilo malo", ali da su srcem bili uz ekipu.
U timu nije bilo Tarensa Kinsija, a Radonjić je rekao da Amerikancu "nije ništa". - Da ne bi bila tema, nije mu ništa. Stomačni problemi i procenili smo da je bolje da bude spreman za sledeći trening nego za ovu utakmicu - dodao je Radonjić. Zvezda će u sledećem kolu gostovati FMP-u, dok će Metalac u Valjevu dočekati Tamiš. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.