OVDE POČIVAJU KOBI I ĐIĐI: Brajant i njegova ćerka su sahranjeni na groblju na kome počivaju mnoge slavne ličnosti!
Memorijalni park u kome je sahranjen Kobi Brajant sa svojom ćerkom, Foto: Printscreen/Youtube/Pacific View Memorial Park

Potvrđeno da su sahranjeni

OVDE POČIVAJU KOBI I ĐIĐI: Brajant i njegova ćerka su sahranjeni na groblju na kome počivaju mnoge slavne ličnosti!

Tragično poginuli košarkaš i njegova ćerka su pokopani u Koroni del Mar

Objavljeno:

Kobi Brajant i njegova ćerka Điana (13) sahranjeni su u petak na privatnoj ceremoniji van očiju javnosti po želji porodice.

Samo najbliži članovi familije bili su prisutni na sahrani i ispratili su na večni počinak legendarnog košarkaša i njegovu naslednicu koji su tragično izgubili živote sa još sedam osoba u padu helikoptera 26. januara.

Oni će počivati u Memorijalnom parku "Pasifik vju" u Koroni del Mar u Kaliforniji, u kome su sahranjene mnoge slavne ličnosti, pre svega glumci poput Džona Vejna, Vilijama Kegnija, glumice Margaret Erli, Džin Kegni, Džimi Karmen...

Američki mediji preneli vest o Kobijevoj sahrani pošto su došli do potvrda o smrti koje je izdalo ministarstvo za javno zdravlje Los Anđelesa, a u kojima je navedeno gde i kada su sahranjeni košarkaš i njegova 13-godišnja ćerka.

U toj potvrdi je takođe naveden uzrok smrti kao "nesrećan slučaj" i naznačeno je da su živote izgubili 26. januara u brdima Kalabasas.

Kobi i Điana Brajant su sahranjeni u krugu porodice i najbližih prijatelja
Kobi i Điana Brajant su sahranjeni u krugu porodice i najbližih prijateljafoto: EPA/MARK R. CRISTINO

"Dejli mejl" je objavio i fotografije Memorijalnog parka u kome su sahranjeni košarkaš i njegova ćerka, a koji će tokom narednih dana, nedelja, meseci i godina sigurno posećivati poštovaoci i obožavatelji Kobija Brajanta.

Podsećamo da će javna komemoracija biti održana 24. februara u "Stejpls centru" i da će ona u stvari predstavljati "proslavu života" po želji Kobijeve porodice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.