Sve što bi trebalo da znate o fajnal-foru Evrolige: Statistika, analiza, fun facts... (FOTO) (VIDEO)

dobijamo novog prvaka evrope

Sve što bi trebalo da znate o fajnal-foru Evrolige: Statistika, analiza, fun facts... (FOTO) (VIDEO)

U ovom tekstu probaćemo da vas detaljno pripremimo za 160 minuta (možda i više) fenomenalne košarke posle kojih će biti poznato ko je novi vladar Starog kontinenta kada je igra pod obručima u pitanju
Objavljeno: 21:11h
Evroligaška sezona U Berlinu nas očekuje fajnl-for najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja, a za trofej će se boriti CSKA, Fenerbahče, Laboral Kuća i Lokomotiva Kubanj.
160 minuta novi vladar Starog kontinenta
CSKA MOSKVA - LOKOMOTIVA KUBANJ (petak 18.00) Biće ovo okršaj dva tima koja su ove sezone prikazali veoma kvalitetnu i atraktivnu košarku, pa nema sumnje da nas očekuje uzbudljiva košarkaška predstava. (3:0)
(3:2)
Fonet
a interesantno je da je oba puta pobedila gostujuća ekipa. nema sumnje da je CSKA veliki favorit, s ozbirom na to da je bolji maltene u svim parametrima
Miloša Teodosića i Nando De Koloa Malkolma Dilejnija i Entonija Rendolfa
Fun facts: - Ovo će biti prvi okršaj ruskih klubova na fajnl-foru - CSKA je u Berlinu 2009. godine poražen finalu od Panatinaikosa - Ovo će biti susret i dva grčka trenera - Dimitrisa Itudisa i Jorgosa Barcokasa - Barcokas je jedini grčki trener koji je ikada osvajao Evroligu - Klub iz Kubanja ima jedina tri igrača koja su počela svaku utakmicu- Rajan Brokof, Viktor Klaver, Malkolm Dilejni FENERBAHČE - LABORAL KUĆA (petak 21.00) Željka Obradovića Fener ove sezone igra neverovatno na oba kraja terena i svih ih vide kao glavne favorite za tron, a dominatna eliminacija Real Madrida (3:0) govori sama za sebe.
Twitter/@Rualtun
Tim Velimira Perasovića ove sezone igrao je odličnu košarku i sasvim zasluženo se plasirao među četiri najbolje ekipe u Evropi pobedom nad Panatinaikosom (3:0) Kuća je tim koji postiže više poena i bolje skače, ali Fener tim koji ima bolje procente šuta i nešto bolje asistira.
Bogdana Bogdanovića, Điđija Datomea, Ekpe Udoa ili Jana Veselog Janisa Burusisa, odnosno Darijusa Adamsa.
Nikola Kalinić, Pero Antić (Fenerbahče), Jaka Blažić i Davis Bertans (Laboral Kuća). Fun facts: - Ukoliko neka od ove dve ekipe osvoji Evroligu biće joj to prva titula prvaka Evrope - Španski tim ima skor 6-2 protiv Fenerbahčea - Ovo je duel dva tima koja imaju užasne procente šuta za tri poena (32.7 i 30.9) - Obradović i Perasović su bili saigrači 1990. godine kada je Jugoslavija bila svetski prvak Mercedez-Benz Areni koja ima kapacitet od 14.500 mesta i dom je košarkaša Albe.
300.000 led sijalica, pa možete samo da zamislite kako ona izgleda noću.
Wikipedia

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.