ZVEZDINO NAJTEŽE GOSTOVANJE U BARU DO SAD: Igramo protiv tima sa najvećim ambicijama!
Dragan Šakota i Branko Lazić, Foto: Starsport©

Šakota zna da ih čeka težak protivnik

ZVEZDINO NAJTEŽE GOSTOVANJE U BARU DO SAD: Igramo protiv tima sa najvećim ambicijama!

Crveno-beli moraju da ostvare trijumf u Baru

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da očekuje tešku utakmicu 19. kola ABA lige protiv Mornara u Baru.

- Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja dobro gura u ABA ligi i protiv kluba koji se kroz godine podigao na visok nivo. Imaju odličan tim s puno iskusnih igrača i očigledno je da imaju visoke ambicije i s pravom razmišljaju o njima. Ponoviću se, ali je tako, sve čestitke braći Pavićević na popularizaciji košarke u Baru. Mi moramo da odigramo pametnu utakmicu, zna se kako igra Mornar i da istaknemo u prvi plan naše prednosti - rekao je Šakota za klupski sajt.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić naglasio je da Mornar ima odličan tim, da je uložio dosta i u skladu sa tim jasno je da želi u plej-of regionalne lige.

- Mi sa druge strane imamo naše želje i naš cilj, stabilizovali smo se u ABA ligi, što u ovakvom kalendaru koji je jako naporan, nije bilo lako. Pozivam istovremeno i naše navijače kojih ima u velikom broju u Baru i ostalim mestima da dođu i pruže nam podršku kao i prethodnih sezona kada su nam svojim prisustvom puno značili na gostovanju u Baru. Idemo na pobedu kojom bi u dobroj atmosferi dočekali i završnicu Kupa Radivoja Koraća - rekao je Lazić.

Utakmica između Mornara i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 18 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.