SMAILAGIĆ HTEO DA IZVEDE DŽORDANA PROTIV LEJKERSA: Cela klupa Voriorsa popadala od smeha, Stefu Kariju išle suze!
Alen Smailagić je uspeo da nasmeje do suza Stefa Karija, Foto: Printscreen/Youtube/ExYu Sports

Ne zovu ga džabe smajli

SMAILAGIĆ HTEO DA IZVEDE DŽORDANA PROTIV LEJKERSA: Cela klupa Voriorsa popadala od smeha, Stefu Kariju išle suze!

Srpski košarkaš je pokušao i na ovaj način da se nametne i pokaže da se ne plaši nikoga i ničega

Objavljeno:

Usled silnih trejdova koje su izvršili i igrača kojih su se oslobodili u Golden Stejtu ponovo su povukli Alena Smailagića i još nekolicinu mlađih igrača iz filijale u Santa Kruzu koji igraju u Dži ligi.

Tako je mladi srpski košarkaš, najmlađi igrač u rosteru bivših šampiona, dobio priliku da već u svojoj prvoj sezoni zaigra protiv Lejkersa u kultnoj hali "Stejpls centar".

I odmah se potrudio da se pokaže u pravom svetlu, a možemo reći i da je uspeo bez obzira na to što su "ratnici" doživeli poraz od najboljeg tima Zapada 125:120.

Momak iz Koteža je postigao 10 poena uz po skok i asistenciju za 14 minuta provedenih na terenu.

Međutim, mnogo je važnije šta je demonstrirao za vreme provedeno na terenu, a to je da igra bez straha, da se ne plaši i ne respektuje previše protivnika ispred sebe, da je agresivan, da je željan pobeda i da je motivisan da se nametne.

Naravno, s obzirom da još nema ni 20 godina i kada ste vođeni svime time, normalno je da ponekada u prevelikoj želji za nametanjem pravite i neke greške, koje ponekad izgledaju i smešno.

Tako je u jednom napadu uhvatio pun zalet i pokušao da zakuca sa linije slobodnih bacanja kao što je to nekada radio Majkl Džordan, ali s obzirom da nije dobro procenio svoje trenutne kapacitete i da je bio fauliran, nije uspeo u tome.

Sve se to dogodilo ispred klupe njegovog tima, gde su svi igrači počeli da se valjaju od smeha zbog onoga što je pokušao mladi srpski košarkaš, a Stefu Kariju su suze krenule koliko ga je popularni Smajli nasmejao.

Ipak, to nije sve pošto je nešto kasnije pokušao da uradi sličnu stvar na suprotnoj strani i to pokupivši loptu jednom rukom i opet je bio fauliran i nije uspeo da zakuca.

Ali da se radi o ogromnom talentu videli smo kada je "na foru izradio" Dvajta Hauarda i poslao ga u jednu stranu, a on prošao na drugu i snažno zakucao pred očima Lebrona Džejmsa.

NBA, rezultati:

Šarlot - Dalas 100:116 Detroit - Njujork 92:95 Indijana - Nju Orleans 117:124 Toronto - Bruklin 119:118 Minesota - LA Klipers 142:115 Golden Stejt - LA Lejkers 120:125 Finiks - Denver 108:117 Sakramento - San Antonio 122:102 Orlando - Milvoki 95:111

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.