LEBRON IZABRAO NIKOLU U SVOJ TIM NA OL STARU: Džejms spojio Jokića i Dončića! Poznati sastavi ekipa za meč zvezda!
Foto: Profimedia

NBA

LEBRON IZABRAO NIKOLU U SVOJ TIM NA OL STARU: Džejms spojio Jokića i Dončića! Poznati sastavi ekipa za meč zvezda!

Za razliku od prošle godine ovog puta je igrač Lejkersa birao srpskog reprezentativca u svoju ekipu

Objavljeno: 11:10h

Nikola Jokić igraće u timu Lebrona Džejmsa na predstojećem NBA Ol staru.

Tokom noći između četvrtka i petka, kapiteni Ol star timova, Lebron Džejms i Janis Adetokumbo, birali su igrače u svoje ekipe.

Za razliku od prošle godine, kada je Jokić igrao u ekipi Janisa Adetokumba, ovog puta ga je odabrao "kralj Džejms". Pored njega i Luka Dončić će igrati u tom timu i biće starter, jer je tako odabrano od strane navijača.

Duel Jokića i Lebrona na prethodnom Ol star meču
Duel Jokića i Lebrona na prethodnom Ol star mečufoto: Profimedia

Pored već ranije izabranih startnih postava u kojoj su uz Lebrona i Dončića još Entoni Dejvis, Kavai Lenard i Džejms Harden, kapiten ove ekipe je odabrao još 7 rezervnih igrača i to su: Nikola Jokić (Denver), Demijen Lilard (Portland), Ben Simons (Filadelfija), Džejson Tejtum (Boston), Kris Pol (Oklahoma), Rasel Vestbruk (Hjuston) i Domantas Sabonis (Indijana).

Team LeBron and Team Giannis are set ?

A post shared by NBA on ESPN (@nbaonespn) on

U ekipi Janisa Adetokumba pored njega, Džoela Embida, Paskala Sijakama, Kembe Vokera i Tre Janga, u ekipi MVP-ja NBA lige igraće još Kris Midlton (Milvoki), Bem Adebajo (Majami), Rudi Gober (Juta), Džimi Batler (Majami), Kajl Lauri (Toronto), Brendon Ingram (Nju Orleans), Donovan Mičel (Juta).

Ono što je interesantno jeste da je Jokić izabran kao treći po redu među rezervistima, pošto su ispred njega odabrani bili samo Simons i Lilard.

Drugi put zaredom Ol-star meč će se igrati u ovom formatu gde nema "Istok protiv Zapada", već kapiteni ekipa biraju sa kim će igrati u timu.

Ol-star utakmica igra se u Čikagu 16. februara.

Ekipa Lebrona Džejmsa će igrati u dresovima sa brojem 2 koji je nosila stradala ćerka poginule NBA ligende Kobija Brajanta, Điana, dok je ekipa Janisa Adetokumba odabrala dresove sa brojem 24 u čast Kobija.

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.