LEJKERSI SE VELIČANSTVENO OPROSTILI OD KOBIJA: Tuga, Lebronov govor i skandiranje za poslednji pozdrav Brajantu!
Foto: EPA/ Etienne Laurent

EMOTIVNO

LEJKERSI SE VELIČANSTVENO OPROSTILI OD KOBIJA: Tuga, Lebronov govor i skandiranje za poslednji pozdrav Brajantu!

Veče kada se Los Anđeles oprostio od svoje legende ostaće zauvek upamćeno

Objavljeno:

Lejkersi su odigrali prvu utakmicu nakon smrti Kobija Brajanta i sve je bilo u znaku legendarnog košarkaša koji je obeležio ovu igru, pa je poraz od Portlanda 127:119 pao u potpuno drugi plan.

Sve je bilo posvećeno brojevima osam i 24 ove večeri, navijači i igrači su se još jednom pozdravili od košarkaša koji je 20 sezona nosi žuto-ljubičasti dres. Ispred arene se najpre okupio veliki broj navijača, koji je još jednom odao počast voljenom košarkašu, ali ono što je uzdrmalo mnoge, desilo se unutar arene.

1 / 2 Foto: EPA/ Etienne Laurent

Lebron Džejms još jednom nije mogao da sakrije koliko je bio vezan za Kobija Brajanta, a njegov govor pre početka meča je bio veoma emotivan.

- Zapisao sam nešto ovde, zamolili su me da se držim toga, ali prodao bih vas ako bi pročitao ovo s****e, pa ću govoriti pravo iz srca. Prvo što mi padne na pamet keste porodica, vidim da smo svi povređeni i slomljenog srca. A, u ovakvim trenucima, najbolje je da se osloniš na porodicu. To je upravo ono što sam video ove sezone. Znam da bi se Kobi i Điana zahvalili zbog toga. Znam da ćemo uskoro imati oproštajno veče za Kobija, ali ovo večeras je proslava. Proslava 20 godina krvi, znoja i suza, slomljenog tela, odlučnosti da budeš dobar koliko god to možeš. Večeras slavimo klinca koji je stigao ovde sa 18 godina, otišao u penziju sa 38 i postao najbolji otac kojeg smo videli u mnogo godina.

Još pre meča su se pojavile fotografije tribina i tada je bilo jasno da će "Stejples centar" biti obojen u žuto, dresovima sa prezimenom Brajant. Kobi i Điđi su imali sačuvana dva mesta pored terena, a svi košarkaši Lejkersa igrali u patikama sa Brajantovim obeležjima, a svaki od igrača tima iz grada anđela, predstavljen je kao košarkaš iz Louer Merion srednje škole, odnosno kao Brajant.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.