STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Kobi, Điana i ostale žrtve su nastradale usled jezivih povreda prilikom udara u tlo!
Foto: Profimedia

Jeziva smrt

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Kobi, Điana i ostale žrtve su nastradale usled jezivih povreda prilikom udara u tlo!

Uz Brajanta i Đianu nastradali su još pilog Ara Zobajan, bejzbol trener Džon Altobeli, njegova supruga Keri i ćerka Alisa, zatim košarkaški trener Kristina Mauzer, kao i saigračica Kobijeve ćerke Pejton i njena majka Sara Čester

Objavljeno:

Tela Kobija Brajanta i njegove ćerke Điane, kao i još sedmoro poginulih u padu helikoptera u Kaliforniji prošla su kroz obdukciju i utvrđeni su uzroci smrti.

Iz kancelarije islednika Los Anđeles Okruga saopšteno je da su žrtve pada letelice poginule usled teških trauma koje su doživele pri udaru u zemlju. Legendarni košarkaš, njegova ćerka i ostale žrtve su nastradali od brojnih kontuzija, teških preloma i drugi užasnih povreda koje su nastale pri udaru velikom brzinom o tlo i potvđeno je da je u pitanju nesrećni slučaj.

Uz Brajanta i Đianu nastradali su još pilog Ara Zobajan, bejzbol trener Džon Altobeli, njegova supruga Keri i ćerka Alisa, zatim košarkaški trener Kristina Mauzer, kao i saigračica Kobijeve ćerke Pejton i njena majka Sara Čester.

Nesreća se dogodila u nedelju u posle 9 časova ujutru po lokalnom vremenu kada je helikopter usled loših vremenskih uslova najverovatnije udario u stenu i potom pao u blizini gradića Kalabasas u širem okrugu Los Anđelesa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.