TUČA U NBA ZBOG DŽUKAČKOG FAULA: Gudurić uleteo s klupe za saigrača, Moris morao da se izvinjava ženama!
Tuča igrača Niksa i Grizlisa, Foto: Printscreen/Twitter/@espn

bio je to nepotreban faul

TUČA U NBA ZBOG DŽUKAČKOG FAULA: Gudurić uleteo s klupe za saigrača, Moris morao da se izvinjava ženama!

U samom finišu meča je došlo do incidenta

Objavljeno:

Zavarničilo je u "Medison Skver Gardenu" tokom meča između Niksa i Grizlisa, tačnije u samom finišu susreta koji je već bio odavno rešen.

Isfrustrirani Elfrid Pejton je nasrnuo na Džeja Kraudera i gurnuo ga svom snagom u trenutku kada se igrač Memfisa odrazio na skok šut za tri poena.

Krauder je pao unazad i mogao je teže da se povredi, ali se odmah pridigao u želji da se obračuna sa bekom domaćeg tima.

Uleteli su odmah i ostali igrači, a potrčao je i naš Marko Gudurić sa klupe, ali je na njegovu sreću to uradio preko auta, a ne preko terena, inače bi dobio tehničku grešku, prema košarkaškim pravilima.

- Mislim da taj lik igra košarku na drugačiji način. On ima mnogo ženskastih karakteristika, baca se unazad tokom cele utakmice. Ovo je muški sport i umorio sam se od takvih likova - rekao je posle utakmice o incidentu jedan od najratobornijih Markus Moris.

Međutim, on je morao posle toga da se izvinjava, jer je ovakvom svojom izjavom izazvao gnev organizacija koje se bore za prava žena.

- Izvinjavam se zbog korišćenja izraza "ženskaste osobine". Imam najveći mogući respekt za žene i sve što one znače za naše društvo. Izgovorio sam to vruće glave i nikako nisam želeo da pokažem nepoštovanje ni prema jednoj ženi. Još jednom se izvinjavam zbog mog komentara - poručio je Moris.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.