Željko Obradović, više od trenera: Fenomenalan film o najboljem evropskom strategu! (VIDEO)

NESTVARNO DOBRA PRIČA

Željko Obradović, više od trenera: Fenomenalan film o najboljem evropskom strategu! (VIDEO)

Popularni Žoc pričao je o tome kako je preko noći od igrača postao trener, a sagovornici u ovom filmu su Aleksandar Đorđević, Dimitris Dijamantidis, Luiđi Datome, Dušam Ivković i mnogi drugi
Objavljeno:

Niko nikada kao Željko Obradović! Najtrofejniji evropski trener svih vremena dobio je svoj dokumentarni film "Željko Obradović – više od trenera" koji su producirali ljudi iz Evrolige. Strateg Fenerbahčea započeo je svoju priču rečenicom o svojoj ljubavi prema igri pod obručima.

Twitter/@Rualtun
- Zavoleo sam košarku od prvog trenutka, drugovi i ja smo igrali po ceo dan, kao ludi, na školskom terenu, i na još jednom blizu moje kuće. - Najveći poklon koji sam dobio bio je bicikl, kojim sam mogao da idem do hale koja je bila malo udaljena. Otac me je naučio nečemu, a to je: ’Poštuj ljude ako želiš da i tebe poštuju’. To je najvažnije i to nikada neću zaboraviti - dodao je Obradović. Popularni Žoc pričao je o tome kako je preko noći od igrača postao trener, a sagovornici u ovom filmu su Aleksandar Đorđević, Dimitris Dijamantidis, Luiđi Datome, Dušam Ivković i mnogi drugi. Film možete pogledati u video ispod, a verujte nam, nećete se pokajati.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.