POJAVIO SE SNIMAK PREBIJANJA BIVŠEG NBA IGRAČA KOJI JE POSTAO BESKUĆNIK: Gazi ga po glavi, a policajac snima!
Prebijanje Delontea Vesta nasred ulice, Foto: Printscreen/Twitter/@N90sKindOfWorld

Javnost je veoma potrešena

POJAVIO SE SNIMAK PREBIJANJA BIVŠEG NBA IGRAČA KOJI JE POSTAO BESKUĆNIK: Gazi ga po glavi, a policajac snima!

Tek nakon što je otkriveno da je prebijeni čovek na snimku bivši igrač brojnih NBA klubova javnost se ponovo zainteresovala za njegovu životnu priču

Objavljeno: 15:43h

Čitava planeta je u utorak brujala o nekadašnjem NBA igraču Delonteu Vestu koji je postao beskućnik.

Bivši as Klivlenda i Dalasa trenutno živi na ulici nakon što je bankrotirao. Njemu se život raspao nakon što mu je dijagnostikovan bipolarni poremećaj i sa tom bolešću očigledno nije umeo da se izbori.

Iako su prethodnih godina stizale informacije i fotografije da je postao beskućnik, javnost se tek sada zainteresovala za njega i to zbog snimka koji se pojavio početkom nedelje.

Na tom snimku se vidi kako nepoznata osoba prebija na mrtvo ime nasred auto-puta i iživljava se na nekadašnjem NBA košarkašu sve dok nisu stigle policijske patrole.

Tada su obojica uhapšeni, a javnost je saznala da je reč o Vestu tek nakon što ga je jedan od fanova snimio i pričao s njim dok je bez majice sedeo na trotoaru vezan lisicama.

Ali sada se u SAD mnogo više bave snimkom prebijanja, a na kraju je otkriveno da je njega u stvari napravio ni manje, ni više nego policajac koji je bio došao na poziv očevidaca da bi intervenisao.

Iz merilendske policije su poručili da je policajac koji je snimio i potom objavio snimak tuče automatski suspendovan i da će snositi posledice.

Što se tiče same tuče, policija je saopštila da se Vest od ranije zna sa čovekom koji ga je tukao, jer obojica su beskućnici i da imaju nesuglasica od ranije i odbili su i jedan i drugi da podnesu tužbe kao i da sarađuju sa organima reda i zakona.

Tužni i srceparajući snimci Delontea Vesta izazvali su brojne reakcije kako njegovih bivših saigrača, tako i celokupne javnostu u SAD, pa bi mnogo želeli da mu pomognu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.