AITO SREĆAN POSLE ZVEZDE: Otkrio je i šta se dešava sa Stefanom Penom!
Foto: Starsport©

zadovoljan

AITO SREĆAN POSLE ZVEZDE: Otkrio je i šta se dešava sa Stefanom Penom!

- Bilo mi je bitno da igramo dobru odbranu, a kada imamo takvu energiju u odbrani, na drugoj strani će doći i dobra igra

Objavljeno:

Trener košarkaša Albe Aito Garsija rekao je posle večerašnje pobede da ga izuzetno raduje drugi uzastopni uspeh na gostovanju, kao i da je zadovoljan izdanjem svog tima.

- Srećan sam zbog pobede. Bolje smo igrali u drugom poluvremenu nego u prvom, ritam nije bio na našoj strani. Loše igrali u odbrani, trojke smo loše šutirali, ali smo sve to ispravili u drugom delu - rekao je Garsija novinarima posle meča.

Upitan da li je iznenađen s dve vezane pobede svog tima, Garsija je kazao da nije nijednog trenutka razmišljao da li će njegov tim trijumfovati, već da li će igrati dobro.

- Bilo mi je bitno da igramo dobru odbranu, a kada imamo takvu energiju u odbrani, na drugoj strani će doći i dobra igra, ali i šut, koji je večeras bio presudan - kazao je on.

Alba je večeras u Beogradu posle produžetka pobedila Crvenu zvezdu sa 94:85 u 20. kolu Evrolige.

- Počeli smo Evroligu dobro, ali smo potom imali mnogo problema s povredama. U tim trenucima s alternativnim igračima smo isto igrali dobro, ali nismo pobedjivali, a sada i pobedjujemo, nadam se da ćemo nastaviti tom uzlaznom putanjom - rekao je Garsija.

Na pitanje o povredi Stefana Pena, Garsija je kazao da oporavak ide dobro, kao i da je počeo da trenira, ali još uvek bez kontakta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.