PEŠIĆ NADMUDRIO ŽOCA: Barselona u velikom derbiju bolja od Fenera u gostima!
Foto: Starsport©

evroliga, 20. kolo

PEŠIĆ NADMUDRIO ŽOCA: Barselona u velikom derbiju bolja od Fenera u gostima!

Kostas Slukas je predvodio Fenerbahče sa 14 poena i 11 asistencija. Nikola Kalinić postigao je 12 koševa, koliko i Nando De Kolo, dok je Džejms Nanali ubacio 11

Objavljeno:

Derbi 20. kola Evrolige u Istanbulu odigrali su Fenerbahče i Barselona.

U duelu ekipa, koje predvode slavni srpski treneri Željko Obradović i Svetislav Pešić, više uspeha imao je popularni Kari, i prekinuo niz Fenerbahčea od tri pobede - 80:74.

Barselona je otvorila susret sa 11 uzastopnih peona i imala je kontrolu do sredine druge deonice. Fenerbahče se polako vraćao u igru, a serijom 14:2 su došli nadomak vođstva. Barselona je održavala prednost u trećem kvartalu, ali je Fenerbahče „duvao za vrat“ gostima iz Katalonije.

Domaći su poenima Alija Muhameda došli u prvo vođstvo tek u 32. minutu, ali se ispostavilo da je to bila i jedina prednsot turskog kluba. Barselona je serijom 10:2 ponovo uspostavila kontrolu utakmice i potom privela meč kraju u svoju korist.

foto: Starsport©

Kostas Slukas je predvodio Fenerbahče sa 14 poena i 11 asistencija. Nikola Kalinić postigao je 12 koševa, koliko i Nando De Kolo, dok je Džejms Nanali ubacio 11.

Viktor Klaver bio je najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 17 poena, 14 je dodao Malkolm Dilejni, a po 12 Kori Higins, Nikola Mirotić i Brendon Dejvis. Mirotić je imao i 11 skokova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.