PARTIZAN GRABI KA TOP 8: Crno-beli održali Trentu besplatan čas košarke!
Košarkaši Partizana gostuju Trentu, Foto: KK Partizan

evrokup, top 16, 2. kolo

PARTIZAN GRABI KA TOP 8: Crno-beli održali Trentu besplatan čas košarke!

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno:

Velika pobeda Partizana u Italiji.

Izabranici Andree Trinkijerija napravili su brejk trijumfom protiv Trenta Rezultatom 83:58 i tako načinili džinovski korak u borbi ka TOP 8.

Crno-beli su već na startu napravili veliku prednost koju su održavali tokom celog prvog poluvremena, pa je vođstvo crno-belih raslo i do +20.

U nastavku smo imali priliku da gledamo istu priču. Raspoloženi Zagorac i Pejdž su davali taktove crno-belom plesu i pitanje pobednika se nije postavljalo nijednog trenutka.

Ono što je možda i najbitnije je to da Đentile nije imao svoje veče, najviše zahvaljujći sjajnoj odbrani Partizana, pa je trijumf bio neminovan.

Najefikasniji u ekipi Partizana bili su Zagorac i Pejdž sa po 11 poena.

Naredni meč crno-beli igraju protiv Darušafake u Turskoj, dok Trento dočekuje Virtus.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz "lajv-blog".

34. minut - Ogromna prednost Partizana. Crno-beli imaju čak 26 poena prednosti i svi čekaju da se ova utakmica završi. Trento pokušava trojkama da se održi u meču ali bezupešno.

TREĆA ČETVRTINA: Trento - Partizan 40:61

30. minut - I ova četvrtina je na isteku, a crno-beli ne spuštaju gas. Vode 61:40 i vidi se raznovrsnost u njihovoj igri. Interesantno, Đentile je sveden na samo 4 poena, što je upravo ono o čemu je Trinkijeri pričao pred ovaj susret.

foto: Starsport©

24. minut - Partizan se ne zaustavlja. Prednost je porasla na velikih 21 poen prednosti. Razigrao se i Jaramaz, a crno-beli ovakvom igrom mogu do samog kraja Evrokupa i to je jasno.

POLUVREME: Trento - Partizan 28:47

Crno-beli su odigrali fantastično poluvreme u Italiji. Imaju ogromnu prednost i nema sumnje da su veoma blizu pobede. Ali, potrebno je odigrati još 20 minuta u istom ritmu. Što se tiče strelaca Zagorac i Pejdž su ubacili po 11, dok je Tomas postigao 7

foto: Starsport©

18. minut - Rasplamsala se borba u Trentu. Partizan vodi 40:25, Rade Zagorac je ubacio 11, poena, a Birčević je trojkom "ubio" domaćina koji se taman koliko-toliko vratio u meč.

15. minut - Nastavljaju crno-beli u istom ritmu. Trento ne može da dođe sebi, dok Partizan igra svoju igru na šta je i navikao navijače u poslednje vreme.

PRVA ČETVRTINA: Trento - Partizan 12:24

10. minut - Pejdž je pogodio važnu trojku za najveću prednost Partizana od 24:12. Treba napomenuti i veliku podršku navijača koji su došli u Trento kako bi navijali za svoj tim.

foto: Starsport©

8. minut - Probudio se Trento. Noks je postigao poene za 12:18 u finišu prve deonice. Crno-beli igraju veoma pametno za sada i zasluženo imaju prednost.

5. minut - Partizan je dobro ušao u meč i na polovini deonice vodi rezultatom 16:8 protiv Trenta. Zagorac i Tomas su najefikasniji košarkaši za sada sa 5 poena.

19.00 - Počeo je meč u Italiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.