ŠAKOTA POZIVA NA OZBILJNOST: Trener Zvezde ima veliki respekt prema Megi!
Dragan Šakota, Foto: Starsport©

nastavlja se takmičenje

ŠAKOTA POZIVA NA OZBILJNOST: Trener Zvezde ima veliki respekt prema Megi!

- Ova ekipa Mege nije ista od pre tri nedelje kada su došla nova tri igrača i to se vidi po svemu

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da njegova ekipa mora ozbiljno da shvati predstojeću utakmicu protiv Mege u ABA ligi

- Ova ekipa Mege nije ista od pre tri nedelje kada su došla nova tri igrača i to se vidi po svemu. Ubacuju po 100 poena po utakmici, imali su veliku šansu da pobede i u Ljubljani i u Zadru. Uvek sam imao respekt prema mladim igračima. Moramo vrlo ozbiljno da shvatimo ovu utakmicu jer igramo sa ekipom koja je jako agresivna, igra vrlo brzo i ima mnogo skokova, po čemu su prvi u ligi. Ne treba zaboraviti da su u sistemu jer je isti trener tu već godinama - rekao je Šakota za sajt kluba.

Košarkaši Zvezde igraju u ponedeljak od 17 časova u Hali sportova "Ranko Žeravica" protiv Mege, utakmicu 15. kola ABA lige.

Centar Zvezde Vladimir Štimac rekao je da se Mega pojačala kvalitetnim igračima i da njegova ekipa na predstojeću utakmicu gleda kao na evroligašku.

- Teška utakmica je pred nama, očekuje nas tim koji je po kvalitetu mnogo bolji od trenutnog plasmana na tabeli. Novi igrači su doneli kvalitet, sve utakmice koje su odigrali u prethodnom periodu su im bile na jednu loptu, igraju agresivno, sa mnogo skokova i poena. Mi moramo da odgovorimo na tu agresivnost i da maksimalno angažovano dodjemo do svoje igre i cilja, a to je pobeda u ovom meču na koji gledamo kao da je evroligaški - naveo je on.

U prvom delu sezone u ABA ligi Zvezda je pobedila Megu sa 88:70.

Posle 14 kola u regionalnom takmičenju Zvezda ima osam pobeda, a Mega tri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.