OVO JE PRAVA ISTINA O LOVERNJU I PARTIZANU: Miško Ražnatović otkrio sve - bez dlake na jeziku!
Žofri Lovernj, Foto: Starsport©

ŠTA SAD KAŽETE?

OVO JE PRAVA ISTINA O LOVERNJU I PARTIZANU: Miško Ražnatović otkrio sve - bez dlake na jeziku!

- Pošto su komentari prevršili svaku meru, moraću da odstupim od prakse i upustim se u polemiku - istakao je Miško

Objavljeno:

Poslednjih nekoliko dana intezivirane su priče oko povratka Žofrija Lovernja u Partizan, ali od toga neće biti ništa, pošto će reprezentativac Francuske ostati član Fenerbahčea, što smo već objavili.

Potom se oglasio i sam igrač:

- Hvala vam na ljubavi i interesovanju koju ste pokazali ovih dana. Ja sam siguran da će se naši putevi ponovo ukrstiti i da ću se ja vratiti kući. Ostajem igrač Fenerbahče, motivisan sam i spreman da se borim za osvajanje trofeja sa mojim klubom - napisao je Lovernj na svom Tviteru.

Potom se na Tviteru, usled velikom broju komentara, oglasio i njegov agent Miško Ražnatović.

- Pošto su komentari prevršili svaku meru, moraću da odstupim od prakse i upustim se u polemiku. Ideja za povratak u Partizan je bila ISKLJUČIVO moja i prezentirana je predsedniku kluba, koji je odreagovao promptno. Sve je učinjeno da se transfer realizuje, ali nije bilo moguće! Izuzetno je teško realizovati takve transfere u januaru na 2 dana pred "deadline", i pored dobre volje i truda. Predlog da do transfera dođe nije načinjen da bi se pomoglo klubu, jer ja se time ne bavim, već da se eventualno poboljša situacija igrača, čime se ja isključivo bavim - istakao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.