Šakota otkrio zašto je Dženkins napustio Beograd!
Dragan Šakota, Foto: Starsport©

posle pobede

Šakota otkrio zašto je Dženkins napustio Beograd!

Sada su stvari jasnije

Objavljeno: 20:56h

Košarakaši Crvene zvezde pobedili su Krku u 14. kolu, a nakon meča u dvorani "Aleksandar Nikolić" obratio se trener crveno-belih Dragana Šakota.

Strateg Zvezde je pohvalio protivničku ekipu.

- Sve što se dobro dogodilo za nas je bilo u drugom poluvremenu. Očigledno je da Krka ima talenat i igrače koji mogu da šutiraju iz pripremljenih situacija. Napravili su nam problem, ali kada smo povećali agresivnost u odbrani stvari su se izmenile. Jedna od planiranih i zasluženih pobeda - rekao je Šakota.

Uporedio je dva poluvremena i istakao da se Zvezda potrošila energetski u poslednjih nekoliko nedelja.

- Ako i mene pustite onda ću i ja dati jednu od dve trojke. Puštali smo ih previše u tom prvom delu. Iako smo napadački bili dobri, dali smo 50 poena, tek u drugom smo igrali bolju odbranu sa znatno više odgovornosti. Evo, daću vam i jedan primer. Čak sedam evroligaških ekipa je juče izgubilo, tri su dobile mečeve tek u samim završnicama. Svi su u problemu u svojim prvenstvima, razlog za sve to je jasan.

foto: Starsport©

Šakota je otkrio zašto je Dženkins napustio Beograd, što je izazvalo mnogo pažnje u medijima prthhodnih dana.

- Imam informaciju da se radi o privatnom porodičnom problemu. Klub je dozvolio da ode i dalje ne ulazim u to. Vrlo brzo ćemo videti detalje.

Crveno-beli imaju čak 18 igrača rosteru.

- Zbog prelaznog roka, datuma i svega smo morali da reagujemo i napravimo promene. Skupio se jedan fond igrača, tu su i neke povrede. Svih 12 koji su danas igrali su ušli jer su zdravi, ostali su povređeni, tako da je to bila situacija za ovaj meč.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.