OZBILJNA KRITIKA NA RAČUN ZVEZDE I PARTIZANA: Miško Ražnatović opleo po 'večitima' zbog broja stranaca!
Košarkaši Zvezde i Partizana, Foto: Starsport©

ŠTA VI KAŽETE?

OZBILJNA KRITIKA NA RAČUN ZVEZDE I PARTIZANA: Miško Ražnatović opleo po 'večitima' zbog broja stranaca!

- Trenutnom postavkom dolazimo u situaciju da u zemlji, pored dva vodeća tima, ima još svega četiri do pet ozbiljnih sredina i da domaći igrači nemaju gde da igraju i da se razvijaju - rekao je

Objavljeno:

Miško Ražnatović je dao veliki novogodišnji intervju za Sportklub, u kom je između ostalog pričao i o dva najveća srpska kluba.

Crvena zvezda i Partizan ove sezone imaju više stranaca nego obično i više nego prethodnih godina.

Miško Ražnatović
Miško Ražnatović foto: Dado Đilas

Prema rečima poznatog menadžera, to je veliki problem. - Srbija ima odlične domaće igraće i nije košarkaška zemlja drugog reda poput recimo Poljske ili Mađarske, gde domaći igrači samo pomažu strancima. Razumljiva je trka za rezultatom i mestom u Evroligi ali, po mom mišljenju, taj rezultat se može napraviti i sa kosturom domaćih igrača u kojem bi stranci bili nadogradnja. Trenutnom postavkom dolazimo u situaciju da u zemlji, pored dva vodeća tima, ima još svega četiri do pet ozbiljnih sredina i da domaći igrači nemaju gde da igraju i da se razvijaju. Srbija je oduvek važila za košarkašku silu, ali to nije status koji je samoodrživ ukoliko ne bude prostora za domaće igrače da se razvijaju - rekao je Ražnatović u intervjuu za Sportklub.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.