NEMA VIŠE PRIČE O TOME DA JE TEŠKO: Šakota i Lazić okrenuli novi list pred Primorsku!
Branko Lazić, Foto: Starsport©

aba liga, 12. kolo

NEMA VIŠE PRIČE O TOME DA JE TEŠKO: Šakota i Lazić okrenuli novi list pred Primorsku!

Dragan Šakota je istakao da ova utakmica ima veliku važnost po njegov tim uporedivši je sa evroligaškim mečom

Objavljeno: 10:38h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota nazvao je predstojeći meč sa Sikst Primorskom u ABA ligi važnijim od evroligaške.

Zvezda osokoljena trijumfom nad Olimpijakosom stiže u Kopar, gde ih dočekuje Primorska, koja je u teškoj situaciji usled finansijskih problema i velikih promena u rosteru.

Primorska je iznenađujuće dobro igrala u prvom delu ABA lige i zauzima četvrto mesta, međutim, u slovenačkom klubu došlo je do velike finansijske krize, otišao je trener i nekoliko igrača, pa je Zvezda danas (18.00) u Kopru veliki favorit. Kvota da će crveno-beli slaviti s više od 22,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Primorska - Zvezda.

Dragan Šakota je istakao da ova utakmica ima veliku važnost po njegov tim uporedivši je sa evroligaškim mečom.

– Nema više priče šta je teško, mi treba da znamo šta je važno. Za nas je ta utakmica od veće važnosti od evroligaške utakmice i mi moramo da dođemo do pobede. Oni imaju probleme to mora da se prizna, ali imaju i sjajnu sezonu do sada i to mora da se poštuje. Ne treba zaboraviti i da su nas pobedili u Superkupu ABA lige u Zagrebu. Sve to poziva na maksimalan oprez pred utakmicu u Kopru gde se naš cilj zna – rekao je Šakota.

Dragan Šakota
Dragan Šakota foto: Starsport©

Da nemaju prava na grešku, potvrdio je i kapiten crveno-belih Branko Lazić.

– Vrlo važna utakmica za nas nemamo više prava na grešku i moramo da hvatamo priključak posebno u duelima sa direktnim konkurentima za plej of i visok plasman. Imamo dobru atmosferu u timu, što smo pokazali više puta i na više načina. Treba da pokažemo energiju i intenzitet iz drugog poluvremena utakmice sa Olimpijakosom i verujem da će sve biti u redu – istakao je Lazić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.